Stanivuković: Ćućun kupio automobil za vatrogasce, a koristila ga njegova porodica

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Petar I

Čuč, čuj picopevca

Nadimač

Najbitnije je da pise from Bosnia and Herzegovina :)

@Nadimac

Prejako ;) Sto bi rekli eto im ga na :D

N.G

Pa kažu za njegovu porodicu da su vatreni zato imaju pravo na auto

boki

pa i Bake je koristio auto predsjedništva da Seka ide u šoping..vidio čevjek da se može nekažnjeno..tu i jeste problem ove države..evo npr.direktor uprave za borce SBK, izvjesni Crnica ima tri službena vozila..vozač ga vozi na posao, a kući ima jednu škodu koju koristi za izlet u prirodu i planine..vjerojatno čovjek vidio kako Bake to radi pa prepisuje.

Aha

Pa, čudna mi čuda! Otkrio toplu vodu! Otkako nam je demokratija došla, još '90., svi to rade. Ne branim tog Ćućuna, nemam pojma ko je, ali svi to rade, koji imaju službena auta.

/ Najnovije