Standard: Bez priznavanja činjenica o ratu u BiH, nema pomirenja

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Globus

Sasvim razumljivo. I kriminalci su uvijek nevini kada ih neko za nešto optuži a bliži i dalji rođaci su uvijek na njihovoj strani kao svjedoci odbrane jer se i sami stide ili ne ???

ox

Sasvim razumljivo. I kriminalci su uvijek nevini kada ih neko za nešto optuži a bliži i dalji rođaci su uvijek na njihovoj strani kao svjedoci odbrane jer se i sami stide ili ne ??? ka Globus šta ba ti nabaljezga?

gost

seoska lola, srlja li srlja. Moglo bi biti cike vriske.

Q

Ono kad ti nijemci koji su sve i zakuhali ovde i javno podrzavali rasparcavanje yuge, priznavanje hrvatske i drugih republika, pocnu pricati o ratu. Prica o etnickom ciscenju bosnja iz rs-a, iako ih tamo zivi 14% i konstitutivni su, a u fbih zivi svega 3% srba, sto je nivo statisticke greske i nemaju prava konstitutivnog naroda tamo, iako im to ustav bih garantuje. Ko ocisti te silne srbe iz fbih, da nije multi-kulti i tolerantna tzv. armijabih? I ne znam samo ko je etnicki ocistio citavu hrvatsku od srba, u kojoj su prije rata bili konstitutivan narod, a sad su na nivou statisticke greske? Ljudi lazu, ali brojevi ne i tacka.

@y

Ono kad zatucanim bosnjama izneses cinjenice, statistiku i istinu koja im se ne svidja, onda ti oni odgovore prostacenjem ko kocijasi i primitivizmom bez ijednog kontraargumenta i cinjenica. Ovo je samo jos jedan dokaz kako su sve bosnje u sarajevu zatrovane mrznjom prema srbima i prema svemu sto je srpsko. I onda ti jos kazu da nisu srbofobni i da ti njih mrzis a ne oni tebe hahaha.

/ Najnovije