Stanari u naselju Miljacka u problemu: Prinuđeni kupiti parking ili garažno mjesto ili prodati auto

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stari

Srediće vam to Nerko. Zgrada mora imati zajednički prostor oko zgrade a ako ga nema nisu mogli dobiti ni upotrebnu dozvolu. Isto tako svu i frastrukturu između ostalog i parking prostor.

Lihvari

Osobe koje su nametnule taj glupi prijedlog pod hitno preispitati i javno objaviti imena i prezimena. Lihvari nam nisu potrebni.

nekonstituentni

Ovakva situacija je bila i u Tuzli prije par godina. Sada svi koji grade idu na prodaju parkingai garaža jer su shvatili da su oni vlasnici kupljene zemlje i da to mogu raditi. Gradovi su krivi jer su im to dopustili bez stvaranja obaveze za izgradnjom slobodnog parking prostora

Ajd ne lupaj. Imaju li u Parizu zgrade parking

Srediće vam to Nerko. Zgrada mora imati zajednički prostor oko zgrade a ako ga nema nisu mogli dobiti ni upotrebnu dozvolu. Isto tako svu i frastrukturu između ostalog i parking prostor. ka Stari ........................ prostor dzabe?????

HAHA, ziku sadakasha sto komentiraju!!! :))

Samo ti vazda daj nesto dzabalesku! :)) Eh, pa naviknite se na taj vas voljeni zapad, tamo je sve na placanje i na kupovinu (tj. ako imas suchim :)) ). Ovamo ne volite komunizam, a s druge strane bi i dalje sve po komunisticki, samo dzabe?? qratz moj, hehe... :)))

Adi

Nema vise Tite da sve dobijete ***ovace, kupi parkin, ili prodaj auto ko vas **** dista ste ko paraziti koristili sve gdje ste stigli da ostavljate svoje kante

Adi

Srediće vam to Nerko. Zgrada mora imati zajednički prostor oko zgrade a ako ga nema nisu mogli dobiti ni upotrebnu dozvolu. Isto tako svu i frastrukturu između ostalog i parking prostor. ka Stari Ne lupetaj, eno ti tibra romobil parkirati ne mozes, skole nema, doma zdravlja, obdanista pa sve dozvole dobili, nova otoka se natovarila na dom zdravlja otoka ne mozes do doktora za pola godine, i niko ko je to pustio, a zna se sda fasisti nije odgovarao

/ Najnovije