Šta znamo o Macanu, prvoosumnjičenom za ubistvo sarajevskih policajaca

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

A ne znamo da je Marijana (Maja), prije policije RS, bila zaposlena u Ministarstvu bezbjednosti od strane Igora Golijanina i Dragana Mektića u Sektoru za organizovati kriminal. Isto tako ne znamo da je njena majka Rajka Klačar, supruga optuženog razlog zločinca Savčića, od strane Dragana Mektića zaposlena od osnivanja tog Ministarstva na poziciji šefa Odsjeka za pisarnicu i arhivu, tako da bez njenog znanja niti jedan papir ne može ući niti izaći iz Ministarstva bezbjednosti. Sad znamo malo više o mreži koju je izgradio veliki prijatelj Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.

Sa071

Više od 20 godina ovi tatari s Pala, Sokoca, Vojkovića i ostalih prculja oko Sarajeva dolaze u Sarajevo da kradu, pljačkaju i otimaju po gradu i mi šutimo ko jadovi jadni i iz dana u dan gledamo s balkona i prozora je li nam nestalo auto, neko drugo vozilo ili opljačkana radnja?!? Dođu odozgo s pušakama i pištoljima i kradu a onda se ujutro vraćaju u Grad da rade svoje dobro plaćene poslove ovdje kao da se ništa desilo nije. Onda ponovo oko 3 sata formiraju kolone na Grbavici, presvuku se i hajmo u Sarajevo u pljačku večeras? A mi šutimo i gledamo ko jadnici šta se dešava i trpimo?!? Onda svako malo prijete da će otkinuti komad Bosne i proglasiti ga nekom svojom „državom“ a mi im fol ne damo i opet trpimo?!?? I tako posljednjih 20 -25 godina??? Hoće li se IKO IKAD sjetiti da ove međede iz šuma oko Grada dočeka s automatskim puškama i miniranom imovinom koju ostavi na parkingu pa da im više ne pada napamet da dolaze ovdje u pljačku i otimačinu? Hoće li iko ikad išta uraditi od građana, kad je već ova mizerna policija ovakva kakva jeste? Jer je očigledno da gamad treba početi ubijati po ulicama, jer ako nećemo mi njih, jasno je, oni će nas! Dokle bolan više? Ubiju dvojicu policajaca na dužnosti i ovi kilavci se ovdje ganjaju s njima godinama dok se ne zaboravi?! Dokle više? Ne može znači čovjek normalno živjeti u gradu u kojem se rodio od njih, sad kad više ne mogu da siluju, pale i ubijaju kako su radili 92-95, pa su sad prešli na ovakve „djelatnosti“??? DOKLE BOLAN??????

Guest

Guest Nije ih imao ko vaspitati,a ni sad nema im ko reci sta valja a sta ne. Kcera na.oca da je bolja ne bi se udala za takvog covjeka. Kakvi roditelji takva im djeca ima malo izuzetaka. Sad ce on u tvorza,a punica i kcerka na straftu treba zaraditi nema ni posla im.

Oblo

@Slušaj reč Gospodinovu barabo - ti si fakat debil živi, al eto ....

AB

Da je ovaj kriv nikad se nebi predao !

Ljiljan

Odmah na vješanje sa genocidnom izdrkotinom,objesit na ulazu u lukavicu za primjer drugim đikanima!

Ma bravo!!!

Da je ovaj kriv nikad se nebi predao ! ka AB ... Pa šta sad... hoćemo li organizovati i "Pravdu za Macana"?

/ Najnovije