Šta se jutros dešavalo u sarajevskom hotelu: Zastupnik NiP-a napao savjetnika premijera USK?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kamen

***

Zasto da ne

***

Pehlivan

S nadom u skori međubošnjački sukob, oružani naravno! A ko je to cijena, da ovo društvo počne konačno funkcionisati skupa sa pravnom državom, nije mnogo!

a šta je bilo

***

MrziteljPDA

Ovaj Bajramović je osuđen na tri godine robije zbog muljanja sa kreditima i to ga je preporučilo za poziciju predsjednika NiP-a USK!

Ne pijem dok Paja vozi

Hajde Halile ti ga prvi zalilaj

***

***

PLIVA

PATKA, PLIVA GUSKA OVA ZEMLJA BIT CE TURSKA. Ko sto je i bilo odavde do Edrena vise od pola milenija prije samo stotinjak godina. To je jedino rjesenje.

Eh pa hajde da vidimo

kad si se probudio? . . . . . us.mr.đe.li kalifatić 18,7%! fekAlijina fildžanče državica za pretolonasljednika mu bookira. ti bi pravio isl.ameći bastion u kršćanskoj bosni, hahaha. dobit ćete koridor za odlazak u tursku, vrijeme je da se okonča ta is.la.meća okupacija KRŠĆANSKE države. samo u turskoj je vama mjesto, a to vam se, tako sebija-obrazovanim i malina-bookir poštenim i ... sprema! ka a šta je bilo Kako cete je vi rasturit kvislinzi? Potpisali ste jedinstvenu drzavu, to je gotovo. Nema Srbije, nema Hrvatske ovdje. Ako hocete to, kupi prnje i preko grane.

hahahahahahahahahahahahahaha

***

hahahahahahahahahahahahahaha

***

/ Najnovije