Šta se dešavalo na pripremnom ročištu: Advokati Sebije Izetbegović predali kopiju indexa

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Stvarno Sebija želi napraviti sve budalama. Indexom ne dokazuješ zvanje ni diplomu već upravo diplomom koju ona nema i očigledno je ne može dobiti. Ako je sve OK kako kaže zašto ne izvadi kopiju diplome kao što rade svi koji izgube original i svima zatvori usta! Gdje je problem?

Pu!

Hoce l’ ova prestation dezavuisati javnost?!

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Indexom ih, Sultanijo!

Opet smijurija s Indexom za sljedbenike iz stočnog fonda. Ovaj odbojni poluinteligent od žene ima diplomu koliko je i emeritus na Heidelbergu ili Princetonu!

visocica 1662

Imam i ja kopiju potvrde da sam bio na mjesecu a nisam bio.

666

Zašto se privedu ili ispitaju oni koji su ovjerili/potpisali index? Rješenje je više nego jednostavno - na osnovu čega se potpisivalo? Da li se profesori sjećaju studenta koji je polagao ispred njih ispit?

Sarajevo bih

Do kada če ova ludaća da prosipa maglu,bože mili strpajte je u Jagomir,jedino odgovarajuće mjesto za nju.

Nbs

Ne samo da nema diplomu ni index nije original

Pera Djetlić

Blago ovim advokatima koji je deru za desetine hiljada. Predajte uvjerenje sa zagrebačkog fakulteta o položenim ispitima. Čuj index da dokazuje bilo šta.

vesna

da li ima ijedna drugarica-studentica koja se družila s imenovanom za vrijeme studija...da li je se iko sjeća????

/ Najnovije