Šta se dešava u Srebrenici: Na sjednici Skupštine ponovo tačka o promjeni naziva ulica

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

6d6d7d

Nakon ovog ne treba ostat ni jedna srbska ulica u Sarajevu

Nemojte samo vi o promjena naziva ulica!

U Sarajevu ste promijenili imena heroja iz NOB-a (koje cijenite...) u osmanlije i po tu rad. Tako da o ovoj temi se ne javljajte.

ulica đenerala draže

i slatka od ratka.

ma kmetine vlaske se naroljale rakije i čvaraka

pa malo hojnaju. Gdje je onaj stručnjak što ko biva toleriše Bošnjake samo ima problem sto se lako zapalimo oko Srebrenice. Nema vama povratka daleko ste vi od civilizacije samo sreca necete jos dugo

Mita

Sve ulice trebaju biti Ul. Ratka Mladića

ne sekiraj se

Sve ulice trebaju biti Ul. Ratka Mladića ka Mita preimenovat cemo ih u ulice mrtvih *****ka.

Alf

U mostaru jos imate ulicu Vjekoslava Vrancica. Raspitajte se ko je on

Komunalni radnik

Pa necemo valjda *******e pitati kako ce nam se zvati ulice u Republici Srpskoj. Zapamatite vec jednom, vasih je 23% BiH. To vam je Alija odredio u Dejtonu.

Komunalni radnik

Pa necemo valjda p-o t-u r-i c-e pitati kako ce nam se zvati ulice u Republici Srpskoj. Zapamatite vec jednom, vasih je 23% BiH. To vam je Alija odredio u Dejtonu.

VolksZerberu

Pa necemo valjda p-o t-u r-i c-e pitati kako ce nam se zvati ulice u Republici Srpskoj. Zapamatite vec jednom, vasih je 23% BiH. To vam je Alija odredio u Dejtonu. ka Komunalni radnik Kome viae mislis prodavat to jugoslovensko naci njesra da su serbo-kuroati slavenska arijevska rasa preko krscanstva a da su slaveni muslimani po tu r cavajem izdali bepy i rasu i postali semiti? Jesu li ti Cirilo i Metodije ulili u casu sa hagrom bepy naciju i naucni rasizam kad si izdao slavenske bogove razmisljajuci zica guom? Jesu li ti pravoslavni cionisto 3u1 konstitutivno bog i smrdogooz Lazar isposlovali titulu odabrana naroda i balkan? Nema ti ni Tarabiceve sljive pravoslavni daesh nacisto.

/ Najnovije