Šta Schmidt planira nametnuti i kad: Ovo je navodni prijedlog OHR-a za izborni zakon?

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

***

miki

***

Haha

Bogme napet vikend pred muslimanima. 30 godina rada na ekspanziji na teritorij Hrvata možda pada u vodu jednim ukazom švapskog turiste.

Mostar

Nema vise prijevara, nema vise lazi....zasto vam je sve ovo trebalo? Izgubismo godine, izgubismo krhko povjerenje, a sve zarad vase glupe zelje za dominacijom.

a97soko

Lijepe riječi su ukras!

Visoki predstavnik

Ima punu podrsku Beograda u ovim izmenama

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

user1658488974

Treba bojkotirati izbore! Ili ponistiti listice ili ne odazvati se nikako. I onako narod nema nikalve koristi od izlaska na izbore.

user1658488974

Nema vise prijevara, nema vise lazi....zasto vam je sve ovo trebalo? Izgubismo godine, izgubismo krhko povjerenje, a sve zarad vase glupe zelje za dominacijom. ka Mostar Niti nas moze biti manje niti vas moze biti vise. Cija je zelja glupa za dominacijom vidi se po onima kojih trenutno nema 200 000 ali blokiraju vlast 4 godine. To je bolesna teznja za dominacijom.

Dado

i treba, dosta su islamisti drugima nametali predstavnike, zakone i sve zivo, nije vam ovo turska, ako vam nije jasno sikter iz bosne trazi familiju kod erdogana ka Adi Koristiš turske izraze, što me navodi na pomisao da te turčin sklepao

user1658488974

i treba, dosta su islamisti drugima nametali predstavnike, zakone i sve zivo, nije vam ovo turska, ako vam nije jasno sikter iz bosne trazi familiju kod erdogana ka Adi Zasto da se ide kod Erdogana? Glupane. Ako.mislis da bosnjaci vole potomka onih koji nas je prodao srbima i hrvatima varas se.

robot

Uvedite onda i obavezu provođenja popisa stanovništva u vrijeme kada ga radi i čitava planeta, kao i bezuslovno osiguravanje novca za održavanje popisa, bez mogučnosti da neko blokira isti

Dado

aneks 7 obavezno, i svu seljadiju popakovati u kamione, i mars u podrinje, sandzak, i pm iz koje si sljego, i donio svoju pogan u grad, nije bilo nacionalizma dok stoka iz podrinaj nije dosla, od tada ste postali islamski fanatici, i niko nece sa vama jer ste preglup, i zatucan narod, i svim silama radite na raspadu bosne sto c ebiti na kraju, tri dijela, i vozdra pa materi diktiraj sve ka miki Raspao ti se mozak, pa valjaš gluposti

user1658488974

Nema vise prijevara, nema vise lazi....zasto vam je sve ovo trebalo? Izgubismo godine, izgubismo krhko povjerenje, a sve zarad vase glupe zelje za dominacijom. ka Mostar Govoris Čoviću mozda :)

user1658488974

aneks 7 obavezno, i svu seljadiju popakovati u kamione, i mars u podrinje, sandzak, i pm iz koje si sljego, i donio svoju pogan u grad, nije bilo nacionalizma dok stoka iz podrinaj nije dosla, od tada ste postali islamski fanatici, i niko nece sa vama jer ste preglup, i zatucan narod, i svim silama radite na raspadu bosne sto c ebiti na kraju, tri dijela, i vozdra pa materi diktiraj sve ka miki Zna se sta zlocinac genocidas hoce. Pakovanje u kamione. Dovoljno o zatucanosti. :)

@Ljiljan

>**** Misliš vama dijasporcima nama ovde što živimo u BiH netreba nikakakvo čišćenje i rat

Samopravo

Izdržala je bosna svega i svačega pa će i ovo a vi izdajice dušmani bosne ako vam se ova država nesviđa i bošnjacima jedva čekate zlo.otvoren vam je i istok i zapad i sjever i jug bujrum gdje god želite

Banja Luka

Dabogda se on živ raspadom,..Moje dijete neće živjeti u takvoj državi,ali hoće mnoga druga djeca,bez obzira na vjeru i naciju.Ovo nije dobro mnogima.Tražit ćemo mnogi iseljenje u Šmitovu državu..

Schidt

Ja biti ovde TURSITA -Fata moja nudista.ba

sparco

Kada je Visoki predstavnik promijenio ustav i defakto ukinuo Vašingtonski sporazum onda je to Bošnjacima bilo ok.Hrvati ovom Smitovom odlukom nista nece dobiti nego ce se samo vratiti u okvir navedenog sporazuma.

/ Najnovije