Šta radi Schmidt: Od svih presuda o izbornom zakonu on želi provesti samo onu koju želi HDZ?

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Kaj Ba Bre

***

Fajnal Kauntdavn

Za 9 dana je slavlje 27 godišnjice maestralne Oluje!

Tres

Pelješki most na otvaranju prvi prolazi prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca: NEVERA!

Turkija

***

Mostar

***

Kažu

***

EU

Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, nikada ga neće stići A.V.

Ljiljan

****

Kme kme kmeee

Lijepe riječi su ukras!

Kme kme kmeee

Smejali ste se Milanoviću, a ko se zadnji smeje najslađe hahahaha ka Kaj Ba Bre Velja Nevolja.

Kme kme kmeee

Schmidt u biti pokusava spasiti raspad Federacije, a time i BiH. Ne pokusava on izaci nama u susret. Ulazimo u krizu, vrtlog, iz kojeg cemo se tesko izvuci. Sve je dovedeno u pitanje a za to je sve kriv mali miš Komšic i oni koji su ga osmislili. Odavno ja govorim da su Bosnjaci ubojice BiH ka Mostar Podijelila nam majkica pasose pa mi u Jevropu iz hdz sranja. Ne moze to tako!

Buhahahah

***

Buhahahah

Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, nikada ga neće stići A.V. ka EU rEsi li se nestasica namirnica u zapadnoj Evropi breeee eeej?

Nekonstutivni gradjanin

Iduci popis treba se izjasnit kao ****o jer nas tako i tretirate....a Covicu od srca zelim da izborni zakon ne doceka ziv....

Hitac

Onaj zlocinac princip na pravdi boga ubi prijestolonasljednika Ferdinanda i zapoce prvi svjetski rat.Zar nema netko hrabar da baci bombu na ovog placenog nacistu,pa nek bude sta ima biti.

Name

Jednostavno receno, uzas! Da se izlazi u susret nacionalistickim a ne demokratskim vrijednostima...nevjerovatno!

Panzer

Kme kme ovo i jeste Islamistički portal.Vraćanje prava jednom narodu kojem namećete Sejdu već 12god. Nije rušenje države i treći entitet.Pozivate polupismeni narod na nemire i demonstracije a niste im ni objasnili o čemu se radi.Stvarate mržnji i nered kad OHR vaša ribica ne ispunjava vaše želje

N

Sasvim normalno , to se trebalo davno uraditi i nebu bilo ove laveži, ne smije se dopustiti unutaristički fašizam u BiH od strane bošnjačkih unutarista i radikala koji je sve uočitiji, a onaj krmak sejdo koji ne zna ni tko je ni šta je on je totalni fašista kao što mu je bio đedo dobojlija

sparco

Kada nisu uspjeli srušiti Rs okreniše se braca Bošnjaci protiv Hrvata i opet ce kao davne 92 reci nismo mi prvi počeli.Pustite nas Hrvate na miru jer je ovo i naša zemlja i svaki teritorij do rata koji smo držali bio je vecinski Hrvatski a izgubili smo i mnogo mjesta gdje smo bili vecina npr.Bos Posavinu.I sta sad trebamo vjecno sa Srbima zbog toga ratovati.Zato vodite politiku tamo gdje ste vecina.Svijet Bas je procitao.Sve je vec dogovoreno.Nikakvi izborni samo treci.

/ Najnovije