Šta planira Dodik? Na spisak svjedoka stavio osobu koju želi otjerati iz BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

borac1992

Kako narodu u RS-u nije jasno da ovaj covjek samo brani svoje interese i skupine oko njega ? Obezbjedio je svoje deseto koljeno , da se razumijemo kao i mnogi u FBiH , i sad mu je jedini cilj da sebe sacuva.

Bolje sutra?

Treba pljačkati, otimati, kao i što su prije radili. Isti scenario, a nažalost građani ove države nisu osvješćeni niti su išta napredovali u inteligenciji. Kad ne možeš nešto steći svojim radom, onda otmi, ukradi, ubiji. Nažalost, sve je jasno, i naravno, ko nije religiozan, ne može znati zbog čega se ovo sve dešava.

zavlacenje

Zar nevidite da krmak zavlači i pravi budale od sudstva.Treba mu hitno iznijeti sve dokaze,a ima ih napretek i svakodnevno,pa krkana zatvorit i gotovo.

Bosanac

Da jedan gospodin dodze PSU dodiku koji laje svaki dan ovi srbi su stvarno bolesne zivotinje koje treba PELCOVAT

Komšija

A šta kaže, nije se još odcijepio?

dodo,

ne vadi!

Bosanac

A šta kaže, nije se još odcijepio? ka Komšija PELCOVAT ce se prija nego cijepit zlocinacke zivotinje iz Genocidne tvorevine gdje PAS dodik glavna zivotinja

dodo, OSUNETI tog meškasto-peškastog

turistu na povodcu marfijaške hamerike-čemerike.

011

Pronadjite tekst na internetu - DVA PUTA POBILI SVOJE DA BI NATO KAZNIO SRBE i prestanite da zivite u lazima

Bosanac

turistu na povodcu marfijaške hamerike-čemerike. ka dodo, OSUNETI tog meškasto-peškastog Pelcujte se bolesne zivotinje srbi prcim vam krst i slavu poganu prcio vam krepani pedofil sveti sava srpcad okocenu

/ Najnovije