Šta mislite koja su danas bila najtoplija dva grada u Bosni i Hercegovini?

0
Fena
Šta mislite koja su danas bila najtoplija dva grada u Bosni i Hercegovini?
Foto: M. M. / Radiosarajevo.ba / Stolac / Ilustracija

U Bosni i Hercegovini danas je malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Nešto više oblačnosti bilo je u centralnim i istočnim područjima, uglavnom prijepodne.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 10 stepeni, Ivan-sedlo i Sokolac 22, Livno i Sarajevo 25, Bugojno, Drvar i Tuzla 26, Sanski Most i Zvornik 27, Banja Luka, Bihać, Gradačac i Zenica 28, Široki Brijeg 29, Neum 30, Mostar 31, Stolac i Trebinje 32 stepena.

Krah Međunarodnog aerodroma Tuzla: Zabilježen drastičan pad broja putnika

Krah Međunarodnog aerodroma Tuzla: Zabilježen drastičan pad broja putnika

Sutra će u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. U noći na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će uvjetovati kišu i pljuskove. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 34 stepena.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. U večernjim satima se očekuju i padavine. Jutarnja temperatura oko 12, a najviša dnevna temperatura zraka oko 28 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije