Šta Konaković poručuje Dodiku? 'Brini se o ljudima u RS, a ne o Moskvi'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

****

..............

ti isto

ti isto imas brigu za palestinom

Previše arogancije i hvalisanja

Ramo i Hota su nešto što se nije smjelo dogoditi. Toliko me sram što takvi sramote sve nas dok Hota uništava ono što je osnova za život djece. Ne mogu se sa time pomiriti, oni koji su njih instalirali unazadili su nas samo tako.

Iva

Ti si isto s.anje drugo pakovanje

Ali iz Moskve, Teherana i Azerbejdžana

Dolazi jeftina energija ! Bez energije nema života, možeš štampati novac ali ne možeš štampati naftu, gas, žito….

konakovic nek gleda rezultate

izbora. sto ja davao hdzu davao je.

Istina

Kakav naivan pacov,sama ta recenica zapravo daje kredibilitet RS kao necem nezavisnom od BIH,znamo da si jos kao ucenik SDA zadovoljan sa privatnim pasalukom na 23% gdje si kralj peraca para ali se barem potrudi da ne dajes Dodiku prostor i da ga odvajas od BIH budalo jer on to zapravo i zeli.

HUKA

Konjakovicu fino vezes ako ne pometes.

Ono kada je nastavnik tjelesnog ministar

***

Kombi stranka

Mozes li ti nesta progovoriti, a da to nije o Dodiku? Eno, skloni onaj tenk iz parka za pocetak lafe.

Reuf

Syeeebache i ovih 23% ko sto je syeeebao 3 braka, KK Bosnu, kafanu u Zetri, SDA, NiP u Centru, Tita i kartel ekipu...cega se lik dotakne sve syeeebeee

Dddd

DODIKA HITNO OPET TUZITI. DOSTA NAM JE NJEGOVE SAMOVOLJE I OMALOVAZAVANJA I STRAHA PREMA NARODU. DOSTAAAAAAAAA...

/ Najnovije