Šta je zaključila Skupština KS o slučaju preminule djevojčice Džene Gadžun?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

???

Šta ima skupština da odlučuje o ovome?

AB

Skupština KS se mješa u posao istražnih organa umjesto da rade posao za koji primaju ogromne plate koje sigurno ni jedan mjesec nisu zaradili !

Ooj

Lešinari prokleti, vrebaju svaku priliku za političke obračune. Ostavite porodicu na miru, smrt treba da istražuju tužilaštva i sudovi.

MrziteljPDA

Politizacija smrti djevojčice od strane Trojke!

Elenorin

Tuzilastvo radi svoj posao. Interesantno je da se porodica povukla nakon sto je dala izjavu tuzilastvu. Nekoliko sati su ih ispitivali, i svakako su postojali dokazi koji kompromitiraju i ponasanje roditelja. U svakom slucaju, vazno je da tuzilastvu bude potpuno objektivno i da svakako istrazuje sve ucesnike, ali i roditelje. Mnogo je rupa u njihovim izjavama prema medijima. Konacno im je advokat savjetovao da sute. Od tada ih vise nema.

ghost

Elenoir@ na celu ti pise,, doktorica koja je ucestovala u ubistvu ove djevojcice ,, ali u svakom slucaju, roditelji su cisti ko suza a ti se samo nadaj da ce te takve nebulouze izvuci robije . I tebe one koji su ovo uradili djetetu. Roditelji su se povukli zato jer imaju pravo na svoju privatnos ti tugu u krugu porodice , jer imaju i drugo dvoje djece , jer imaju jedno drugo , jer imaju advokata , jer ima tuzilastvo od kojeg sad cekaju potez, tako manje se brini o njima a vise o svom udjelu

Elenorin

Elenoir@ na celu ti pise,, doktorica koja je ucestovala u ubistvu ove djevojcice ,, ali u svakom slucaju, roditelji su cisti ko suza a ti se samo nadaj da ce te takve nebulouze izvuci robije . I tebe one koji su ovo uradili djetetu. Roditelji su se povukli zato jer imaju pravo na svoju privatnos ti tugu u krugu porodice , jer imaju i drugo dvoje djece , jer imaju jedno drugo , jer imaju advokata , jer ima tuzilastvo od kojeg sad cekaju potez, tako manje se brini o njima a vise o svom udjelu ka ghost Koliko vidimo, doktori se ne javljaju, jer im advokati nalazu da ne govore. Nema potrebe da insinuiras. Meni je iskreno zao sto ne govore javno, ali razumijem pravnu odgovornost. Stoga cu ja sa zadovoljstvom da pisem i govorim o tome, i necu prestati govoriti u njihovo ime.

Guest

Guest Sta reci rahmet dusi maloj ljepotici njenima sabur,a onom doktoru koji je pogrijesio na najdraze mu se vratilo.

/ Najnovije