Šta je rekao Senad Hadžifejzović o Dodiku: Oglasili se BH novinari, ali i RAK

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uvazeni mislioce

Ako je nasilje nad muslimanskim stanovništvom onda je opravdano. Muslimanski bosanci ne treba da zive i moraju biti unisteni za dobrobit covjecanstva. ka Miki A sta treba da se ucini sa pravoslavnim Bosancima? Usput mala sugestija, prisvojni pridjev se pise malim slovom iako je izveden od vlastitog imen, tako cak i da je ispravno pisati Muslimani, neispravno je pisati muslimanski bosanci. Ispravno je muslimanski Bosanci. Ako Vam ne smeta, to jest.

MIKI

****

Guest

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

***

Tuner

Sda smetas. Zato te sada i ovi napadaju

sereNenad

hažiblabla je privincijalni papak iz srbije-

Ljiljan

***

Ljiljan

****

HAHA, evo ga glupan od modera obrisao opet! :)

Ne razumije papak, on misli uvreda je za Hadzifejsa sto sam ja napisao da je rascupan i oronuo. Ah neee, zato sto sam stavio da je muslimanski ekstremist, mozda zato, daaaa... Ali jest muslimanski ekstremist, sta ja tu mogu... Moze on da to ne bude?!?

Bosanac

Lazu kradu prijete laju ove genocidne srbende

borac1992

Drasko analizira hahahahhaaha on bez dode ni u halu ne ide

Gost

UMIRITI je značilo UBITI. Pametan je on.

71

Što mu smeta Dodik?

/ Najnovije