Šta je pozadina Novalićeve najave minimalne plate od 700 KM: Lobiranje, izborna godina...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Čisto pljuvanje i pišanje po sirotinji!

Radnik

Čisto pljuvanje i pišanje po sirotinji! ka Pehlivan po poštenom radniku.sda teroristi to jedino i znaju.narod je budalast sto gamad ne potribe go bubasvabe,zasluzili su to ima vec 25 godina.

MrziteljPDA

Na minimalnu plaću od 406 maraka,poslodavac daje državi 285 maraka doprinosa! Znači ako digneš plaću na 750 maraka poslodavac će da bude endemska vrsta jer nije lud da hrani uhljeba Fadila koji dok svi radimo on planinari po Konjuhu! Razumijem da se ne može živjeti sa 406 ali ne može se živjeti ni kada se na tvoju platu zakačilo 5 uhljeba. Vrijeme je da se počne smanjivati administracija a samim tim i povećavati plaća

Katy

Na minimalnu plaću od 406 maraka,poslodavac daje državi 285 maraka doprinosa! Znači ako digneš plaću na 750 maraka poslodavac će da bude endemska vrsta jer nije lud da hrani uhljeba Fadila koji dok svi radimo on planinari po Konjuhu! Razumijem da se ne može živjeti sa 406 ali ne može se živjeti ni kada se na tvoju platu zakačilo 5 uhljeba. Vrijeme je da se počne smanjivati administracija a samim tim i povećavati plaća ka MrziteljPDA Bravo!!! Potpisujem. Patalelno s njegovim klepetanjem Jelka najavljuje obaveznu zamjenu fiskalnih uredjaja. Ludilo.

Guest

Isplaćuju zvanično minimalnu zbog doprinosa i poreza a ostatak na ruke

Ghost

Urodjena glupost, oholost, laganje birackom tijelu, sklonost ka prevari, obmana....moze se danima pisati.

/ Najnovije