Šta je pisac htio reći? Izjava Milorada Dodika postala hit na društvenim mrežama

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan:***

***POSLA!

Guest

Lijepe riječi su ukras!

gost

Kao da je ikada znao nešto pametno reći. Duduk neotesani.

N B

Samo od Dodika su gori novinari i urednici koji nam dotičnog i njemu slične stalno guraju pod nos! Prošetajte malo gosp. novinari po javnim ustanovama, prijevozima i sl. Objasnite bar ovoj polupismenoj svijetini kako da se ponaša na navedenim mjestima.

333

Koji kreten, isto Fadil Novalic (problem sto mi trosimo na luksuznu robu). Koje psihopate, mati mila.

Ljiljani nisu sa Karpata

***A Fadil respirator i njegove izjave, stavljanje maske

Na lažu,lažu duduk dušmani

Ko kaže da ne može bit gore.Uvijek može biti i još gore i crnje.Majmune glupi ********i

Tatar

Lijepe riječi su ukras!

Zbor

O kakvim srbima u Bosni baljezga M Dodik? Prvi predak ili roditelj mu se izjasnio kao NACIJA JUGOSLAVIJE (FNRJ) Srbi, prvi put na popisu 1948!! Ni vecinske slavene Srbe kao pretke nema, ni on ni BH populacija u svetri religije. U BiH, Dalmaciji, CG, Slavoniji se srbuje od formiranja Kraljevine SHS 1918! Ni pravoslavna crkva im nije bila srbska! Srbi su Nacija KraljevineSHS/YU, a ne nekakav povijesni narod u BiH.

BiH

Do kada će prije svega ljudi, Bosanci i Hercegovci tolerisati ovakve smradove kao Dodik i drugi istomisljenici (ovce)kad je opće poznato da velika većina silovatelja, pedofila i ubica iz '92-'95 god.(Foca, Prijedor, Ključ, Sanski Most ....) živi u "republici" genocidnoj.

/ Najnovije