Šta je Nikšić kazao na susretu s reisom i liderima: Nemojmo mi pucati u BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ne znam sto su zvali ovok saradnika neprijatelja bosnjaka i opet je potvrdio da ga niko ne zanima sem svoj racun fujjj

vb

Jel ovo i onaj medicinski tehničar iz Srebrenice, optužen za podvođenja, pokušaje silovanja i pronevjere "LIDER" Čega i Koga je ON LIDER ba??

nasvasta

Propalo spašavanje SDA sami sebe uništavaju ,za oporavak totalni refreš ,pođite da lićite na svoj narod gdje se cijene od vajkada pošteni ućeni ljudi gdje je nadmenost bahaćenje pokuđeno,gdje se sa lažovima (diplome iz štamparija)ni kahva nije pila imali toga u SDA .

Jusuf

Dokle god sami sebe budemo tretirali kao slučajnu zajednicu a ne punopravni evropski politički narod - tako će nam i biti! Kakva organizacija političkog sastanka sa vjerskom zajednicom!? Kakav zajednički stav! Mi smo većinski narod u Bosni i Hercegovini i počnimo se konačno tako i ponašati! Dosta nam je alijevsko-zelembačkog sranja! I to zbori istinski bošnjački sekularni nacionalista! Da sekularni bošnjački nacionalisti imaju svoju stranku - kao što nemaju, u svakom slučaju nebi ni prisustvovali na političkom sastanku koji sazivaju hodže!

Fetva

Izdati fetvu podhitno da su muslimani i oni koje nisu u stranci SDA!

Gost

Neću o SDP-u ni o komunizmu ali moram reći da je Nikšić u pravu. Nećemo šerijat u BiH!

/ Najnovije