Šta je Hasan Dupovac dogovorio sa Zijadom Mutapom?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Goralija

Roditelji, gledajte po starinski sa kakvim vam s šljamom djeca vodaju... čim joj je babo pijačar i varalica, šta je moglo drugo da se desi nego kriminala. Branite djeci da se miješaju sa šljamom. Vjera nije bitna, nacija nije bitna, bitno je ko je šljam. Ako ti to u kuću uđe, cijel famijila je na belaju. Tako je oduvijek bilo, tako će uvijek i biti... ne kažu đaba, ne beri cvijet iz tuđe bašte. Ali djeca nas ne slušaju, nažalost. Sretno Murize, veliki si borac.

cucana

Razotkrijte ih sve, BANDA ESDEAOVSKAAAAA

Vjera nije bitna, nacija nije bitna, bitno je ko je šljam.

Roditelji, gledajte po starinski sa kakvim vam s šljamom djeca vodaju... čim joj je babo pijačar i varalica, šta je moglo drugo da se desi nego kriminala. Branite djeci da se miješaju sa šljamom. Vjera nije bitna, nacija nije bitna, bitno je ko je šljam. Ako ti to u kuću uđe, cijel famijila je na belaju. Tako je oduvijek bilo, tako će uvijek i biti... ne kažu đaba, ne beri cvijet iz tuđe bašte. Ali djeca nas ne slušaju, nažalost. Sretno Murize, veliki si borac. ka Goralija Ovo si dobro i ispravno napisao, čestitam ti!

Sasa

Uzas, umjesto da stite i cuvaju pravdu - za sto su i placeni! Bagra bi da se rastali i na racun ubijenog momka... Pa jedno je rjesenje za takve, samo jedno.

Tako je o kad se seljacima da vlast! Dupovci su malo selo pored velikog sela Hadzici!

.

Da bi

Postao sda najgori bot , moras biti rođen od oca pokvarenog i majke najprljavije , lagati da si vjernik , loše govoriti o dobrim ljudima i biti spreman uraditi najgore za najgoreg baka i seku iz sda

Nako ja

Roditelji, gledajte po starinski sa kakvim vam s šljamom djeca vodaju... čim joj je babo pijačar i varalica, šta je moglo drugo da se desi nego kriminala. Branite djeci da se miješaju sa šljamom. Vjera nije bitna, nacija nije bitna, bitno je ko je šljam. Ako ti to u kuću uđe, cijel famijila je na belaju. Tako je oduvijek bilo, tako će uvijek i biti... ne kažu đaba, ne beri cvijet iz tuđe bašte. Ali djeca nas ne slušaju, nažalost. Sretno Murize, veliki si borac. ka Goralija Nazalost danas je pola grada sljam, varalice i pijacari.

???

Kakve su ovo budalaštine? Ima li u ovoj zemlji iko normalan ???

@OX

Ako znaš i imaš dokaze prijavi!! Dosta više šuplje priče. Svi fol znaju, a niko pojma nema..

vb

>>Ako znaš i imaš dokaze prijavi!! Dosta više šuplje priče. Svi fol znaju, a niko pojma nema.. ka @OX<< Jelde? Da frajer prijavi pa da prođe ko ono dvoje djece na Vrbanji 92? Ili ko još neki od bezbroj ljudi koje je SDA ubila ili osakatila? Pa nije frajko glup da prijavi? Kome ba? Da prijavi ubicu ubicama? Mrš smeće jedno SDAovsko papansko!

Sasa

Koje dvoje djece na Vrbanji? Mislis na one koje su cetnici snajperom pobili i cijeli svijet to sto je vidio? Cuj sda... ccc

Ox

Koje dvoje djece na Vrbanji? Mislis na one koje su cetnici snajperom pobili i cijeli svijet to sto je vidio? Cuj sda... ccc ka Sasa MISLIM NA BOŠKA I ADMIRU KOJE JE UBIO HERENDA IZ SNAJPERSJE PUŠKE PASP M-76 S KROVA ZGRADE BIVŠEG STELEXA I PRIZNAO UBISTVO PRILIKOM ISLJEĐIVANJA I IZJAVIVIŠI DA JE POSTUPIO PO NAREĐENJU NEDŽADA UGLJENA PA NA OSNOVU TOGA DOBIO IZMJEŠTAJ IZ BIH JER JE NA OSNOVU TOG PREDMETA ZAKLJUČENO DA MU SE "NE MOŽE GARANTOVATI ŽIVOT U SARAJEVU". ETO NA ŠTA MISLIM, AKO TI JE VEĆ ZAPELO DA ZNAŠ JARANE.

delsa

Molim Allaha da pomogne porodici da se otkrije istina.

/ Najnovije