Šta je Escobar rekao: Etnonacionalizam nije glavni problem u BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Propalo

Drugim riječima " pisi propalo ili prdjelo zrelo,a opadalo zeleno".

Goli Otok je majka balkanske kulture

Korupcija——-To je alfa problem !!!!!…….Lokalni kriminalci ,buljubase, glavesine, kriminalci, banditi,lopovi, ubice djece na pjesackim prelazima Toje Alfa2 oroblem !!!! I a u BiH posla I a u BiH mogucnosti da se radi i zaradi al narodu je puna kapa Bandita ubica i pljackasa ……..

Nikolica s prikolicom

Lijepo bi bilo kad bi se BiH mogla organizirati kao država gdje veži jedan čovjek-jedan glas. T bi moglo biti samo u slučaju kad bi sve kuće bile od čokolade i prozori od marmelade, a sve bi se dogovaralo po na čelu "majkemi". Čak i kad bi imali 3 republike tek tada bi vidjeli kakvi ste kao ljudi. I dalje bi se kralo i potkradalo nemilice, ali vam to čine "vaši", pa je lakše podnositi. S vremenom bi shvatili kolika se ustvari g**na, pa bi svoje isprebijali g++navim motkama i na taj način sustizali kulturne narode u demokratičnosti. Demokracija ne stiže preko noći, to je proces...

Mujo

Ima li nacije koja je vise kormupirana od vas Amera i Engleza? Rijesi prvo problem crnaca i indijanaca u svojoj zemlji, pa onda soli pamet ostalima.

Tilto

Normalno da nije, oni se samo skrivaju iza toga da bi mogli pljackat

/ Najnovije