Šta je Čović rekao o novoj rundi pregovora o Izbornom zakonu u BiH?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Potpisi

Evo ti covica na "pregovore" i donese svoj zahtijev za izborni zakon i kaze potpisite ovdje ili cu zvati milanovica i plenkovica da dodju sa vojskom i da pobijemo sve Bosnjake,a zene i djecu cemo otjerat u Tursku.Neide to tako ustaso,pregovori se vode tako da svak vodi racuna o svojim interesima,ali i da se popusta sa obje stranke.Tako bi trebalo biti a vidis ja ustasofilima,fasistima,nacistima,rasistima,sovinistima nebih nista popustio

Klix

Pregovorima obje strane, nesto dobiju, nesto gube. Samo covic hoce sve sa ucjenom i pritiskom.

His treci, hos moj qurac! Hos u Predsjednistvo, hos moj qurac! Sumnjam da ces pobjeci SIPI!

.

nasvasta

Fašisto ti si pokazao pravo lice.Velićanje zločinaca,slavljenje dana genocidnog entiteta,nepriznavanja genocida,blokiranja državnih interesa,itd itd nema guzice koja bi dobro prošla da Bošnjacima uskrati slobodu za koju su najkrvavije od svih naroda platili *** nacionalistički fašističko.

Ima sansi

Kad HDZ pocne raditi za BiH, a ne za Hrvatsku.

Laki

Plenković veliki gospodin i političar al ako se bude družio sa ovim krimosom neće daleko dogurati a ima potencijala puno..

AsAsova

Mi samo znamo da ni ti ni bakir ni dodik nit bilo koji drugi fasista niste dio rjesenja za BiH-a koju NAROD zeli, vi se uvijek borite samo za svoje gu*ice i fotelje.. U nesrecama i katastrofama uvijek ostanu SAMO dobre komsije i dobri ljudi, vi nestanete.. Ne zelite ni pokusat pomoc i ako mozete.. Koliko puta ti tvoj idol i saveznik nije dao da se gase pozari po Hercegovini a ti ga i dalje volis ? Zar to nije otvoreno neprijateljski cin protiv, kako ti kazes tvog naroda ? Kako te vise nije stid ? Koga lazes ? Svi vidimo razliku izmedju tebe i npr. Maria Kordica, njega bi i podrzali zato sto vrijedi a ti si smetlje i kriminalac, ti mozes samo celiju dobit od nas, glasove NIKAD !

Gost

Ovaj je jos ludji ako misli da ce bosna biti oko sarajeva nece biti treci ni oko mostara kad bi se sva trojica okrenila naglavacke bakir nek proba potpisat bilo sta i on se moze selit zajedno sa vama

Www

CITAJUCI KOMENTARE RASTE OPTIMIZAM DA CE BIH OPSTATI, A COVIC, DODIK ,BAKIR, MILANOVIC...NECE USPJETI U NJENOM RAZARANJU. NAROD MORA DA ODLUCI, STRANKE KOJE VOLE BIH,OVE MAJMUNE DA OTJERA I DA OVU DRZAVU NAPRAVI DRZAVOM A NE NJIHOVIM NAHIJAMA.

ZA ŽELJKA KOMŠiĆA:

PREDSJEDNIČE, IMAŠ PONOVO 450.000 GLASOVA!

Nećeš razbojniče!

Lajat' možeš do 10 mjeseca u medijima, poslije toga na Mjesec samo, al ti u Predsjedništvo BiH nikad više ući nećeš! Nećeš razbojniče!

N

Sa kim ce ovaj cetnik pregovarati? Moze li se pregovarati o jednom predsjedniku iz federacije? Ukidanje zupanija? Moze li to?

Ivan

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

***

/ Najnovije