Šta čeka Zorana Galića nakon razrješenja: Otpremnina, penzija ili sudski proces?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moderator Radiosarajva

***

Šta će ga čekati?

Ništa. On je Hrvat. Po zanimanju je isto - Hrvat. Završio je fakultet za Hrvata. On je konstitutivan. On je legitiman. On ima hrvatsku putovnicu, domovnicu i osobnu kartu. pare koj eje nakrao ovdje će uložiti u neki novi biznis, sad u Hrvatskoj. Jer on je Hrvat. Jedina dobra stvar je to da će sad morati plaćati poreze i račune u Republici hrvatskoj, jer Hrvatska nije BiH. Kad opet zabrlja tamo će robijati. Nema ovdje sankcije za ove ovakve stotine lopova koji se pod velom vjere i lažne nacionalne pripadnosti već 30 godina ovako ohole. Pogledaj ti međedu lobanje samo. Ona glupa, seljačka, nadmena glava sposobna samo za balvane iz šume izvlačiti. Al je on Hrvat, štaš sad ....... A Hrvati su konstitutivni u BiH. I legitimni. Iako npr u Hrvatskoj Bosanci i Srbi nisu ..... i tako dalje .....

Oliva

A ponadali smo se da je bar nešto urađeno kako treba. U ovoj zemlji je nemoguće raditi pošteno. Sve ide u prilog kriminalu i otimačini.

/ Najnovije