Čeka se odluka Suda: Tužilaštvo traži pritvor za Abdulaha Hajdarevića

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Obićni jad!! Otkud grmalj u Sarajevu?!

.

@

Sada sam pokušao uletiti u zgradu Face TV”, napisao je Abdulah... ne kontam sta si htijeo tamo, Obucu da im pokrades ili sta. Pa tamo se Kokosaru jedan ne izuva, nije ti to Dzamija.!!

nasvasta

SDA sami sebe ogađujete ćestitim ljudima.

vb

Ma ima Asim pa će sredit...... no sikiriki ......

Axa

Sada sam pokušao uletiti u zgradu Face TV”, napisao je Abdulah... ne kontam sta si htijeo tamo, Obucu da im pokrades ili sta. Pa tamo se Kokosaru jedan ne izuva, nije ti to Dzamija.!! ka @ Ne vjerujem da je nešto HTIJEO ...... možda je nešto HTIO ..... ko zna ....

Kemica

Tako vam je kad se dozvoli sda teroristima da prave kalifat u srcu evrope,svi cemo mi zajedno placat racun zbog sda terorista,njihovog lopovluka,javasluka,nepismenosti, oholosti i nesposobnosti.

@Sedma sila

Pa kad bi svi reagovali kao Senad malo bi se sutra dešavalo,na stranu što on ima moćan medij,ali ko tebi ili bilo kome brani da se usprotivi?!?! Žutobradi i svita vidjeli da se može jahat do u nedogled i koriste. Jesi li tip koji će pobjeć ako taj neko baci krompir na tebe ili ćeš uzvratit.pa istom više neće ni slično pasti na pamet?! Daj malo kičme više!!!!

@@Sedma sila

Budimo realni. Manja hampa se desila kad su Vučića gađali i napali nego ovo. Ne branim ovog čovjeka ali nema nikakvih elemenata za pritvor. Svi dokazii su ova nerazumljiva poruka na facebooku. Po meni je vaspitanje i kućni odgoj najvažniji a danas ga malo ko ima počev od običnog svijeta preko službenika, novinara i političara. A sad marš na posao.

Sda je bagra bez zuba seljaci s kupljenim diplomama

Seljacino krade li jos tene narodu ispred dzamije,jel ti to glavni biznzivotu a sporedni glumit siledziju za interese sda. Sdaaaa seljadijoooo o seljadijoooo bezz zubaaaa lopoviii ubice lazovi mafijo padaj sdaaaa padaj silo i nepravdoooo bakireeee ooo bakiree trezorasuuu sto bolan prevari bosnjake za reviziju tuzbeee aaaa lazoveee sebijaaaa voliss bentli gucci praduu aaas ljankasee iz tamo neke vukojebine u crnoj gori gdje koza pod rucnu pasee ooo sebijaa pardon elena cauceskuu aaaa pametni rumuncii

/ Najnovije