Srušio se most u Rudom: Pet sela potpuno odsječeno, obustavljen saobraćaj

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Cuj oruzanih snaga i predsjednistva. Sta cemo sa helikopterima i pozarima rusofili? Sad biste vi koristili oruzane snage?

Jole

Sad priznaju i predsjednistvo i oruzane snage i sve!!!ma pustio bih vas ja pa da vidite dokle mozete sami bijedo jedna

Martić

Diverzija partizana iz prve proleterske brigade.

Gost

Srušili diverzanti Prve proleterske.

Tuner

Briga me. Eto im entiteta rs nek Popravlja. Njime bi isli da kolju nesrbe. DaBogda im se svaki srusio

"""!@#$%^&*()-'";,?

Nek su na mostu postavili prekršteno 4C . Zato ga je voda i donijela.

***

***

Gledam nesto, viseci most danas, 2023??

Halo ba? Gledao prije koju godinu mostove po Kamerunu, sve isti kao i u Njemackoj!! Celicna konstrukcija, zakovice, i dan danas stoje, nakon 80 godina. Kako vas nije stid VISECEG mosta??? I dobro je sto je propao, samo da niko nije nastradao!

/ Najnovije