Srpsko građansko vijeće poručilo Dodiku: BiH se ne može cijepati, prestani pozivati na rat!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma nemoj

Neznam za vas al ja kad vlahinju zajašem oragnizuju se litije u foči! Hoce gore da mi dižu spomenik kazu lijecim neplodnost i kokuzluk!!! ka Guest Ti po-tu-re možeš samo sanjati da si nekog zajašio.

Razlike u stavovima

U Srbskom seljačkom vijeću ne misle tako...

Guest

Joj da znas sto neznas nebi mi bio tako veseo. Mnogo vam je potentan okot i strasno ovisan o urednom obrezanom qhurcu. A ja volim tuđe duša mi umocit da nebudem vulgaran pa kazem zajahat. Nego de ti reci prijatelju kakva je u tebe loza da te usrecim zdravim razumom!

Udruzenje koje objedinjuje sve bakirove srbe

Jos jedno fantomsko udruzenje iz sarajeva, koje objedinjuje sve bakirove srbe u sprovodjenju bosnjacke politike i ne krive multi-kulti bosnje sto su ih sveli na samo 2% u fbih, vec im je dodik, kao predsjednik drugog entiteta glavni krivac za to i za sve drugo. Bas stite interese srba, nema sta.

Drugačije uređenje BiH nećeš imati

OBAVEZNO UKIDANJE ČEETNIITETA!!! NE MOŽE POSTOJATI VIŠE TVOREVINA ZASNOVANA NA GENOCIDU, SILOVANJU, PROGONIMA, MUČENJIMA, PLJAČKANJU, UBIJANJU DJECE... TO TREBA PROMTNO IZBRISATI IZ POSTOJANJA!!!! ka UKIDANJE ČEETNIČKEE!!!!! To ste vi radili Srbima devedesetih. Samo razlika je u tome što se još čeka da monstrumi koji su to uradili odgovaraju i da se oni koji su osuđeni za to deportuju iz Turske gdje su nakon izricanja presude pod nerazjašnjenim okolnostima otišli na ,,liječenje". Kad smo kod zatvora i oni koji su omogućili odlazak ratnom zločincu trebali bi zbog direktnog ili indirektnog pomaganja ratnom zločincu da umjesto u zatvor ode u Tursku ,budu iza rešetaka. Pa kad se ratni zločinac deportuje iz Turske,ti što su mu to omogućili budu odbor za doček,a mogu i razgovarati o tome kako mu je bilo na ,,liječenju" i naći mu se pri ruci da sa sa ,,bolničkog" režima privikne na zatvorski.

Da su Srbi potentni tebe ne bi bilo

Joj da znas sto neznas nebi mi bio tako veseo. Mnogo vam je potentan okot i strasno ovisan o urednom obrezanom qhurcu. A ja volim tuđe duša mi umocit da nebudem vulgaran pa kazem zajahat. Nego de ti reci prijatelju kakva je u tebe loza da te usrecim zdravim razumom! ka Guest Pitaj mamu ako ti nešto nije jasno. A možeš i nanu da ti kaže u povjerenju da ti ne sazna dedo. Zna ti nana da bez tih koje toliko mrziš i nazivaš pogrdnim imenima ne bi ti se babo rodio. Vidim da Srpkinje nazivaš vlahinjama. Srbe su pogrdno Vlasima nazivale po- tu - ri- Ce ili ti po - tu - rad. Dakle,sam si se deklarisao i javno obznanio da dolaziš iz loze takvih. Nemam ništa protiv, tvoja stvar . Već si dobio odgovor na prvi komentar o tome koga voliš,,zajahati ". Što se tiče riječi ,,umočiti",odgovor glasi: ,,Ne sumnjam da bi volio ,,umočiti,ali jbg. nemaš s čim". Muškost ti se jedino ispod mikroskopa vidi.

Da su Srbi impotentni Guest ne bi postojao

>>Pitaj mamu ako ti nešto nije jasno. A možeš i nanu da ti kaže u povjerenju da ti ne sazna dedo. Zna ti nana da bez tih koje toliko mrziš i nazivaš pogrdnim imenima ne bi ti se babo rodio. Vidim da Srpkinje nazivaš vlahinjama. Srbe su pogrdno Vlasima nazivale po- tu - ri- Ce ili ti po - tu - rad. Dakle,sam si se deklarisao i javno obznanio da dolaziš iz loze takvih. Nemam ništa protiv, tvoja stvar . Već si dobio odgovor na prvi komentar o tome koga voliš,,zajahati ". Što se tiče riječi ,,umočiti",odgovor glasi: ,,Ne sumnjam da bi volio ,,umočiti,ali jbg. nemaš s čim". Muškost ti se jedino ispod mikroskopa vidi. ka Da su Srbi potentni tebe ne bi bilo<< Ispravka u naslovu,gdje se desila greška prilikom kucanja,a komentar je Ok.

/ Najnovije