Puhalo ponovo poentirao: 'Gradonačelniče Stanivukoviću, ćirilično vas molim...'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Puhalo, Bursac, Ivana i svi ostali ini analiticari jedino poentiraju kada im se uplati mjesecni "promoting democracy and free thought" honorar za ova piskaranja. Kao i onaj Arapovic i ostali svi ti analiticari su zapravo prikriveni stranacki ljudi sa politickim agendama te im se nikada ne treba vjerovati.

Nutelash

Srđane, uz dužno poštivanje, opra javnost sa svojim dosadnim tvitovima, i prenošenjem istih. Nasreću, ti si samo postao dosadan čovjek, a mali Draško je naplavina gazdinskog qrčenja. Ohladi malo od twittera, smorino. Neće te Nelson ružiti, ne boj se.

Si

Hvala Bogu pa postoje i drugacija misljenja od Nacionalistickih,Srdjane jedno veliko hvala!

Infidel

Baš me nešto nervira kada se lokalni portal, npr. radiosarajevo, bavi temama iz RS-a. Pogotovo me iritira kada entitetska TV (FTV) skoro svaki dnevnik započinje temama iz RS-a. Ima li drugih vijesti, hebeš šumu?

/ Najnovije