Srđan Puhalo o predsjedniku Srbije: "Zamislite padne Vučić..."

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Bit ćeš i ti otpuhan a Bošnje te neće spašavati.

Kako je lepo biti glup

Bit ćeš i ti otpuhan a Bošnje te neće spašavati. ka Gost Glup si!!! Čestitam, zaradio si još jedan sendvič.

ćao gost

kako si danas ? budi nam dobar , nemoj se sekirati .

Pehlivan

Samo se ti zezaj. Pobjegne ovamo i svojim populističkim ublehama uzem vlast u RS. Jer i šumska je baš poput srbije, prepuna slabo obrazovanih, krezubih, sirotinjskih masa. :)

Stavse sprema Arapobosancima u Rezervatu?

Na poligonu „Peskovi”, nedaleko od Požarevca, održana je vežba vojnih specijalaca Srbije i SAD. Reč je o zajedničkoj obuci u kojoj su učestvovali pripadnici 72. brigade za specijalne operacije (iz bataljona „Sokolovi”), Odreda vojne policije „Kobre” i 10. grupe specijalnih snaga Evropske komande Oružanih snaga SAD.

Guest

Guest Gospodine Puhalo nema se sta zamisljati ziher mu je padanje za izbore i onda sve se otkriva.

Puhalo za cvaju

Zašto puž nosi kućicu na leđima? da mu se nebi fočak uselio

/ Najnovije