FB / Srđan Mandić "bocnuo" odlazeću Vladu KS: Zbogom petak 13., dosta vas je bilo!

01. 12. 2020. u 09:13:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 516

Srđan Mandić (Naša stranka), budući načelnik Općine Centar, oglasio se putem društvenih mreža nakon što je jučer u Skupštini KS prihvaćena ostavka Vlade KS na čelu s Mariom Nenadićem.

On je uz objavljenu fotografiju bivše Vlade KS, na čelu sa Edinom Fortom, poručio - "Zbogom petak 13., dosta vas je bilo!".

Fotografija s premijerom Edinom Fortom nastala je 3. marta, posljednjeg dana njihovog mandata kada ih je nova skupštinska većina, predvođena SDA smijenila.

"Dok danas odlazi vlada petka 13., razmišljam hoće li se oni ovako slikati, sa osmijehom. Naravno da neće. I, ne krivim nikoga od vas, nije vam bilo lako. Ali, danas, dok budete raspremali svoje kabinete, razmislite o onima koji su vas, baš na petak 13. poslali u unaprijed izgubljenu bitku. Ljudi bez stida i časti, bez morala. Ništa što nastane na mržnji i ljubomori ne može izroditi dobrim.

Razbili ste najbolju vladu ikada. Moj Amel je sad u inostranstvu, vodi veliki biznis. Naravno, njima je valjao, vama nije. Ali, niste razbili prijateljstvo i ljubav koja se u ovom kabinetu rodila. Biće boljih i uspješnijih vlada, i tako treba da bude. Neka ova naredna to bude, od srca im to želim. I Amel i ja ćemo pomagati svom snagom. Ali, ova ekipa, ova energija, zajedništvo, teško će se ponoviti. Izvinjavam se, ličan sam i subjektivan, imam malo i na to pravo. I zato, hvala Lejla, Amela, Ismire, Mirvade, Harise, Damire, Štele, Malik, Kova, Admire, Forto i Dino. Volim vas puno", napisao je Mandić na Facebooku.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)