Srđan Mandić šokiran šta je Skaka ostavio u Olimpijskom muzeju Sarajevo

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Hahahahahahahahahahaha, sretan sto sam davno napustio tu besmislenu zemlju i grad.

BiH 21

Na zalost, ne zna se ko je veci kreten Skaka ili Mandic?! Fuj!

vb

Na zalost, ne zna se ko je veci kreten Skaka ili Mandic?! Fuj! ka BiH 21 Eh, TAMAN je TAKO! Potpuno se slažem.

E moj zlatko

Od tebe se ocekuje nesto pametno a cim progovoris otkrijes da samo znas mrziti ljude. Nikad neces biti kao Skaka koji tebe kao degenerika nikad nije pomenuo. Isti si mrzitelj Bih kao i niksic,konjovic i konjakovic ali Bih postoji u inat mrziteljima

moke

Al dajgle Skaki tog vizionarskog pogleda u daljinu. Koji debili su nama kapu krojili i muda za bubrege prodavali, Tito dragi..

Bosnjak

Nemoze Gacanin da se nacudi adetima nas Sarajlija...

Hahaha

Hahahahahahahahahahaha, sretan sto sam davno napustio tu besmislenu zemlju i grad. ka Zong . Vjerovatno zato imas potrebu da to nekom kazes.

?????

Hahaha..smijurija! Pa ljudi dragi oko cega se prepirete. Mene jedino zanima je li odijelo bilo na hemijskom ciscenju? :))) Ko zna, mozda skaki zatreba, pa ga ponovo zatrazi nazad..:)))) A onaj ko radi u Muzeju, sigurno je vodio muzejsku vrijednost za Muzej, jer nema ni grama mozga. A kako se samo skaka sjetio da tamo odlozi svoje odijelo..:))) Mozda sutra donese i svoje gace..:))))

hahaha

cuj ovoga za bosnjacku omladinu pa papak, pasa moj, hriscani i pravoslavci su branili ovaj grad takodjer zato ne seri, ti koda gledam rata nisi nikad vidio, vecinom takvi bolesni puni mrznje su u podrumu bili, dok sam ja "katolik" po Zucu branio

/ Najnovije