Srđan Amidžić: Pokrenut postupak za ukidanje PDV-a na prvu nekretninu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Diskriminacija.

Diskriminacija po zakonu, vjerovatno je protuustavna!

Stanodavac

Sto onom Benjaminu vise firma ne kupi stan . Dosao raditi u Sarajvo a nema gdje stanovati. I svaki dan nesto o stanovima o prvoj nekretnini , o pomoci kantona itd...

IVA

OBICNA POLITICKA P.OSERAVANJA! POREZ TREBA DA JE ISTI ZA SVE GRADJANE!

mostarka1952

Ovim zakonom o prvoj nekretnini jesu li onihvaceni i oni koji imaju prvu nekretninu nasljedem,a socijalno ne obezbjedeni??

Prevara

Ovi ništa drugo i ne rade osim što smišljaju kako da još više pokradu.U BiH je ogromno siromaštvo koje ne može da kupi nekretninu dake ovo su oni skontali kako da još više otmu od naroda.

/ Najnovije