Srbijanski mediji: London iza zatvorenih vrata planira uvođenje sankcija RS

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sad ce poceti djogo-info! Gebelsovo informisanje!

.

jaca

POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!!

Amerika i Engleska

Biće zemlja proleterska

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Vladislav

POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!! ka jaca - pa ja ne kupujem ništa vlaško ima 10 godina, i nastaviću do kraja života, i ja i sva moja porodica

Srbi su pravi glupani

najveći na planeti, ubjedljivo

Samo pitam

Osmanlije 500 godina 'andrili vam .. Šta mislite kol'ko li će ovi? Boga mi, ovi Ameri i Englezi izgledaju raspoloženi za još 500...

Duduk

pa ja ne kupujem ništa vlaško ima 10 godina, i nastaviću do kraja života, i ja i sva moja porodica ka Vladislav<< A znači da si prije 10 godina kad si kupovo vlaško si bio izdajica. Jel ti trebalo negje 10 godina da se ne treba kupovati. Hohohoho hihihihi

Kapetan Mikula Mali

Jadna i maliciozna sarajevska mahalo, samo se vi nadajte da ce vam ridjokose klempe kojima je alkohol drazi od rodjene majke pomoci da ukinete vjecnu Republiku Srpsku. Nadjite pedalj zemlje na ovoj planeti gdje su Englezi krocili, a da nije bilo rata. E tako ce ponovo da bude u ovoj crkotini od drzave. Samo sto ce onda konvertiti Zivkovic protive sebe imati i Srbe i Hrvate kao i SR i HR. Fildzan drzava je vas maksimum. Sto prije shvatite bice svima bolje.

Guest

Dok se prepucavata i psujete jedni druge,a u isto vrijeme nemate goriva pun rezervoar da napunite,ja vozim dva auta,4 stana,3 kuce i putujem preko granica i sjedim sa ljudima. Dok je budala kao svih vas,bice ljudima kao meni jos bolje. Hvala vam na trudu,nastavite tako.

JA1

Ovo sve jedan te isti bot pise i sam sebi i odgovara i psuje, ja koji imbecil mati draga. Svakakvih ljudi na ovoj planeti

Gost

Bošnje žele ( tako kažu) živjeti u istoj državi sa Srbima, svojim komšijama, a na svaki spomen sankcija prema njima doživljavaju orgazmičko zadovoljstvo. Ako žele dobro komšijama možda i ovaj protektorat opstane.

/ Najnovije