Sramotno: Ulica Maršala Tita u Srebrenici od danas ima naziv Ulica Republike Srpske

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

To sam ja isto rekao

za Ulice Djure Djakovica i Vase Miskina u Sarajevu kad su presle u Aliju i Ferhata.... Cisto sramota!

Habuhabuhabu

Sad zvanično takvi nisu ni bili Jugosloveni. Pa kako su jadnici živjeli pod Titom. Svašta, koliko su se godina krili i prikrivali.

Prle

Bolje nego Azize Sacirbegovic ili Mladih Muslimana.

Guest

***

Srb IN

***

***

***

***

***

***

***

Mks

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Srb IN

***

ima naziv Ulica Republike Srpske

umjesto da se zove -rahmetlji babe i šehida suljage suljagića-

Opa, opa, opala

A šta je sa 11 Sarajevskih ulica koja imaju imena po istaknutim *****ama? To je ono multietničko Sarajevo.

---

A ulica Vojislava Kecmanovića Đede, što je sa njom?

Leo

Treba pokrenuti postupak na Ustavnom sudu o regularnosti naziva rs jer sam naziv vrijeđa osjećanja konstitutivnih naroda Bošnjaka, Hrvata, Srba i ostalih koji žive u manjem entitetu !

Sto je babi milo to se babi snilo

Treba pokrenuti postupak na Ustavnom sudu o regularnosti naziva rs jer sam naziv vrijeđa osjećanja konstitutivnih naroda Bošnjaka, Hrvata, Srba i ostalih koji žive u manjem entitetu ! ka Leo Naziv republika srpska se ne moze mijenjati kao ni odnos teritorija 49% naspram 51%, to vam je fino rekao i sam ricard holbruk prilikom potpisivanja dejtona, pa se sad mozete samo he ba ti.

Srb iN

Ulica Republke Srpske u Centru Mesta MLADICEVO--kako to LEPO zvuci.

🔥🔥🔥🔥

A šta je sa 11 Sarajevskih ulica koja imaju imena po istaknutim *****ama? To je ono multietničko Sarajevo. ka Opa, opa, opala Pa drugo je sad to oni to mogu ali drugi ne mogu

/ Najnovije