Sramotno: Predloženo da jedna ulica nosi ime ratnog zločinca Krajišnika

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Imamo "sramotnih" naziva koliko hoćeš. Busuladžić i sl.

Zeus

Vise je glupo. Koja je svrha? A u Sarajevu desetine ustasa i nebitnih osoba dobili ulice, kao A. Sacirbegovic, Busuladzic i ini. Prema tome nema svrhe komentirati. Na svim stranama ima vise budala koje odlucuju nego normalnih ljudi.

Klo

Opasna provokacija Vrijeme je da se ulaz u Sarajevo od znaka table Sarajevo do Bentbase nazove po Mušanu Topaloviću

REDAKCIJO, ZASTO IM OVO DOPUSTAS?!

Zasto doopustyate JEDNOM BOLESNIKu da ostavlja na desetine komentara.Kao ova tri iznad.Usput, Busuladzica porediti sa KrajisnikoM?!Busuladzica pokusavate ocrniti JER se borio za slobodu BOSNJACKOG NARODA(i po Tiitinoj i komunistickoj"logici"-mora biti radi toga kaznjen...)..Busuladzic je uvijek imao PAPIR I OLOVKU U RUCI, nikada pusku...zato..dzabe vam sve..ocrniti RAHMETLI Mustafu NIKADA NECETE MOCI!

Mile

Ne jednu..tako treba da se zove glavna ulica u svim gradovima REPUBLIKE SRPSKE. .

JA1

Pogledaj nacionalista sto se prepucavaju. Svako stiti svog zlocinca i onda kaze da nismo isti. Svi ste vi ista zlocinacka bagra.

Paljanin

Vama muslimanima jos nije jasno da je vasih samo 23% u BiH i to sta se desava u Republici Srpskoj nije vas problem. Pokojni Krajisnik je za nas heroj. A to ste ste umislili da vas se za ve treba pitati u BiH okacite macku o rep. Vasa i nasa istroija, sadasnjost i buducnost se razlikuju kao nebo i zemlja. Nisu vama Srbi i Hrvati krici za sudbinu sto vas je zadesila. Zahvalite to Aliji.

Mile

Ne jednu. .glavnu ulicu u svakom gradu REPUBLIKE SRPSKE treba da se zove po njimu

Ob

To nije vaša briga . Ni Srbi se ne petljaju u vaše poslove u feder. Gledajte svoja posla! Imate ih i previše!

sda

u njemačkoj se kradu glasovi preko bh klubova (najčešće sda i hdz ). zato svoje podatke dajite isključivo ovlaštenim osobama pri CIKBH

/ Najnovije