Sramotno: Povodom Dana državnosti Srbije vatromet i u gradovima BiH

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Baš lijepo. Tako treba i za Dan državnosti RH u Herceg Bosni.

Bijeda

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

BRKICA

***

Mike

Baš lijepo. Tako treba i za Dan državnosti RH u Herceg Bosni. ka Haha , Pa tako i Ameri slave svoj praznik ,svugdje po svijetu...ili ne bi trebali?

user90104

***

HashimQ

***

neodgovorno

ne kontam ovaj tekst..?! Koga treba biti sratoma? Pa gdje zivite.. u kakvom paralelnom svijetu? SDA ih jos 94 utemeljila, a sad se ko trebamo iscudjavati sto slave. Ovo je nista drugo nego hušćaško novinarstvo koje za profit kroz čitanost devastira društvo sijući bespotrebne tenzije na koje se mobilizuju siroke narodne mase!

Namćor

Slavila se u Sarajevu pobjeda senilnog starca Džo i turske reprezentacije pa nigdje naslova 'Sramotno' medju dušebrižnicima.

Jole

***

Garfild

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Juhu, hu

Treba primjeniti Nato mjere iz 1995 i 1999 godine, To je jedini učinkoviti lijek. Rječi i *****tanje ne pomažu.

Pazi

Uzalud slave. Uglavnom ce zavrsiti preko Drine, u Srbiji ko braca iz Knina. Bosnu ne voli i nicim ne zasluzuju. Nema razloga da u njoj zive. ka Garfild Pazi ti da .ne odes u aziju ciju si vjeru i uzeo, a svoju ostavio i sada mrznjom prema njoj pokusavas to zaboraviti. Najvise mrze srbe bivsi srbi koji su uzeli katolicanstvo i islam, to je dokazano stotine puta

/ Najnovije