Sramotno: Pogledajte kako Snežana Ružičić u danima žalosti u BiH slavi pobjedu na izborima

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Budite odgovorni

Ovakve stvari nas ne zanimaju. Zašto izazivate komentare mržnje ovakvim objavama? Svako pristojan će ovakve ne vijesti ignorirati jer nema se tu što više reći.

Ivan

Vidi seljanku što derneči jer je dobila 300 glasova, kuku majko.

Kakve veze ima jedno sa drugim?

Nije dan zalosti, izbori su odrzani, cemu ovaj ispad nacionalistickog portala?

***

***

FUJ BAGRO PRLJAVA ONA SELJAČKA !!!!

Kod nas je sve vijest od 2 dana, i kasnije kao da se ništa nije desilo. Kojom tugom, seljačkim populizmom i jadom samo odiše ovo primitivno društvo zdravo nije! Jednostavno da čovjek ne povjeruje kakvoj pogani pripada i sam. Na 50 km od Sarajeva svijet se o jadu zabavio, ljudi su izgubili sve, a mnogi i živote, a sav fokus i cijela javnost su prebačeni na ove nezajažljive gadove i pogan koja je ustvari za to kriva, direktno ili posljedično! 47% glasača uopšte glasalo! Pa govori li to ovoj stoki IŠTA, ili bar strancima koji aminuju ove izbore svako malo??!! Za KOGA bolan više! Ono slavi. Evo još koja godinica vlasti. I tako 35 godina. Živote ukradoše ovi ljudima, svi odreda. Svi ovi nazovi političari, ustvari GADOVI i STOKA. Fuj! Ma na nas treba samo atomsku bombu heknut i to da kamen na kamenu ne ostane, pa neka zajedno s nama izgine i ova stoka s ovih plakata i tv reklama. Fuj!

Budimo pošteni

Pa u Bugojnu jednako derneče pobjednici iz SDA!

***

***

***

***

Guest

***Da bog da njima u kucu ušla katastrofa i smart a drugi neka igraju i pjevaju na sav glas!!!!!

IVA

ZASTO NISI STAVIO I SLIKU ZUKANA HELEZA KAKO SLAVI U BUGOJNU. VI NISTE NOVINARI NEGO GO.NA!

IVA

Pa u Bugojnu jednako derneče pobjednici iz SDA! ka Budimo pošteni KONJINO !!!!! SSSSSSSSSSSSSSSSSSSLAVI ZUKAN I SDP:):):):)

/ Najnovije