Sramotno: Ovo je lista zemalja koje su glasale protiv Rezolucije o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (42)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mlax

87:84 SRBIJA DO TOKIJA

Zijancher

Gledaj ove Mađarske s kojim zemljama ostade na listi,treba im isprintati i dati Orbanu svaki dan da čita

Boom 💥

***

Akihabara

***

Pomozimo opet

Nego ima li kakvih donacija za Siriju, da se uplati?

333

***

Nadimak...

Prema istima prekinuti sve trgovacke odnose,uvesti vize a od EUROFOR-a zahtijevati odlazak Madzarskih vojnika iz BiH...kako imati povjerenje u taj eufor kojim komanduje Madzarska koja ne priznaje genocid??

333

@Nadimak Da, treba traziti da se zamjenik zapovjednika EUFOR-a smijeni, i da se onemoguci da madjarske snage ucestvuju u sastavu EUFOR-a ili NATO-a u BiH.

Haha

***

Bogoje

Sirijci veci srbi od crnogoraca , sramota...

***

***

312

Nema to veze sa religijom i Grci su glasali za. Tu se radi o politici. OTVORITE OČI. Neće nikome u BIH, nijednom narodu ova rezolucija donijeti ništa dobro. Zapad hoće novi rat. Nadam se da je narod malo pametniji da to prepozna.

7f78f

Prekid diplomatskih odnosa sa mađarskom Nakon ovog nema druge opcije

***

***

Eki

***

666

***

Miki

98+ je većina , zdravo , izazvali ste

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Derim

***

Derim

***

anfscd

***

Joe

Pa to znaci da je samo 84 zemlje glasalo za rezoluciju i to samo NATO zemlje. Zar nije to malo cudno

Joe

***

anfscd

***

666

***

Malosutra

srbija uskoro kao Nokia!!

Tačno

Kako priča čovjek iz švicarska za 10 do15 godina rusi uzimaju ex yu.koriste sve samo ne prljavo nuk. Rijeke krvi će biti na Balkanu. Oni uzimaju i staju pred vratima njemačke!! Kosooki Kinezi uzima od Rusa, jednu pokrajinu .kina nova sila 30.

Koihsve

Ko ih pita za šta kinu ,ruse,Madžare, i ostalu pogan.. Rezolucija je usvojena!!

boki

mjesto mnogo suzdrzanih

VK1

***

Drina

98+ je većina , zdravo , izazvali ste ka Miki Samo vi svojim putem, mirnim putem preko Drine a Bosna i Hercegovina oataju gdje i jesu!!

Srb IN

Samo vi svojim putem, mirnim putem preko Drine a Bosna i Hercegovina oataju gdje i jesu!! ka Drina Vi za Tursku a bosna da ostane e SRPSKA kao sto je UVEK BILA od KULINA BANA i Dobrije DANA

***

***

PAMETNIH

***

***

***

***

***

Promjenili pravila da bi usvojili rezoluciju haha

Ovi nacisticki bijednici su bukvalno promjenili pravila da bi mogli usvojiti rezoluciju. 84 naspram 87 ili naspram 109 i usvojili haha. Zamisli da referendum koji je podrzalo svega 43% proglasis uspjesnim ili da odluku u parlamentu bilo koje drzave, donesenu na taj nacin proglasis usvojenom, ne racunajuci suzdrzane. E to se zove demagogija i nacisticka demokratija. Ali platicete za to. Sad idu rezolucije o njemackim i drugim genocidima.

✌️✌️✌️

Kada ce Jasenovac doci na red, i cela Hercegovina natopljena srpskom krvlju i zakopanim kostima..? Pitam za druga....

/ Najnovije