Sramotno | Nedeljko Elek nastavlja sa provokacijama: 'Duvao je jak vjetar na Jahorini...'

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nnnn

Gdje su te Sarajevske kabadahije sto maltretiraju posten narod, nek se obracunaju sa elekom, nek razbiju j***

Ma to je posao za

***

Retardu

Ne prolaze tvoje bolesne provokacije..j.b. ti genocidistan familiju

ukidaj smeće

A šta bi drugo i mogao biti prljavi zatucani šinavla nego lopov, silovatelj, pljačkaš i ubica djece s brda?

Ccccc

Finu Gradsku Raju iz sarajevskih predgradja zbog kojih je Alija prodao pola drzave ka Ma to je posao za Traktor goes brm brm brm.

***

I jedan i drugi (Ćoso i Elek), slomiše se ne bi li Dildoradu još malo ljepše razradili sfinktere na ma koji način. Gore poltrončine i od Košarca, a to baš i nije lako biti. Dva nepismena čovjekolika pavijana se baš trude da budu novi Gardovići, valjda ih šljiva i krmetina ponese ono kad meze negdje na Palama pa se ohrabre. Jadan je ovaj Grad postao....s jedne strane Eleci i Ćose a s druge Hatići i ostali ..... pametan je ko je odavde pobjegao ....

Kralj Tvrtko

Se u grobu prevrće, šta su mu od Kraljevine Bosne uradili.

miki

ne možeš od okupatorskog sluge očekivati da se ponaša kao patriota, ali abd osvanuće slobodna Bosna

Fuj

gRamo usIsak suti ko p... a vamo spotovi i zveckanje oruzjem lafo brani on ovo ono. Jajaro montiraj zastavu, napravi sacekusu, pohapsi i nalemaj gamad. Ako smijes lajava. Smrk smrk i pjena na usta on ce nesto. Pithchak obicni

SARAJEVO

***

Kadrija

***

***

***

Sarajka

Mi ostarismo u nadi da će Srbi koji vjeruju u suživot, ušutkati ove svoje korumpirane zločince...ali ni na jednu provokaciju da reaguju i kažu: Bosna i Hercegovina je naša domovina, naši predci su tu rođeni...Zašto šute? Ko ih ugrožava?

Belek

Vole oluje srbi nekako su im u duši. Biće oluja sa svih strana.

Svejedno je

Mi ostarismo u nadi da će Srbi koji vjeruju u suživot, ušutkati ove svoje korumpirane zločince...ali ni na jednu provokaciju da reaguju i kažu: Bosna i Hercegovina je naša domovina, naši predci su tu rođeni...Zašto šute? Ko ih ugrožava? ka Sarajka _Ostariše i svi oni koji vjeruju da je Bosna nečija tuđa i oni koji maštaju da će neki dio nje pripojiti nekoj drugoj zemlji, zajedno s nama.... Izgleda da je odgovor na ono Mešino pitanje: Zar je nada u tome da sve prođe ..... potvrdan!

Miki

Kače li Srbi vama po Igmanu , Bjelašnici , Vlašiću zastave koje vi ne priznajete, ne kače ?! Prema tome odj...te od nas!

Tatar

E ovo je najjasniji pokazatelj koliko su naši političari jaki i koliko mare za Bosnu i njen narod.Zukaneeeeee.Vidis li ti ovo

***

***! Prema tome odj...te od nas! ka Miki _Zastava koja je okačena je PRIZNATA od tvog retardiranog rukovodstva kako je priznata i od retardiranog rukovodstva FBiH. To što takvi kao ti nešto kao priznaju i nešto kao ne priznaju, degenerici bez 8 razreda kao ovaj Elek i Ovaj drugi ***, drugi je par opanaka ..

Riki

Se u grobu prevrće, šta su mu od Kraljevine Bosne uradili. ka Kralj Tvrtko Ispravka , pravilno je ***

Piki

Ispravka , pravilno je, šta mu Turci od Kraljevine Bosne uradiše! ka Riki * Ispravka, pravilno je, šta mu paščad koju Turci sa sobom dovedoše s Karpata od Kraljevine Bosne uradiše!

Guest

***

SARAJEVO

***

broj

TO, TO SAMO NAPRIJED, TO NAMA TREBA J... ZDRAVSTVO, ŠKOLSTVO, EKONOMIJU SAMO ROKAJ. SVAKI OVAKAV SLUČAJ 500 LJUDI ODE U EU.

***

***

Sumljivolice

Vjerni sluga, vjerni ker, nadasve Ð***

***

***

Jadno

Kukavičluk, nemoćni primitivci se iskaljuju na banderi i zastavi, tako valjda sebe tješe kada se pogledaju u trulu dušu. Njima je ovo perverzna zabava ali je jako štetno. Nije ovo potrebno komentirati samo organi vlasti neka rade svoj posao prema zakonu. Nekima život u miru nikada neće biti prioritet, ne znaju ni što je to. Poražavajuće je da ovakvi imaju pozicije u vlasti a ponašaju se kao ulični đilkoši bez budućnosti.

Bosanac, u Bosni, ma znate već

Ovo je antiustavno djelovanje i krivično djelo. Znači, državni organi gonjenja moraju poduzeti mjere.

Rale

Mislite na ovu zastavu što liči na etiketu sa konzerve Ikara :)

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

visocica1662

Postaviti novi jarbol novu zastavu i snajperistu s prigusivacem pa ko dodje da je skine i odsjece jarbol nece vise nikom i nikad,samo tako sa djikanima mozes izaci na kraj.

Habuhabuhabu

Doće dan kad će i takvi kao i ovi iz Trnova vraćati šta su pokrali i probijati.

IVA

HAJDE RAMO UHAPSI GA A NE DA PRIJETIS KAO PI.KA PREKO MEDIJA. IDI RADI SVOJ POSAO.OVAJ JE PRIZNAO DJELO!

/ Najnovije