Sramotno: Na protestu pristalica Milorada Dodika istaknuta slika Vladimira Putina

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Nerazumijem ove koji nose Putinovu sliku, istog onog Putina 1999 godine: " U NATO-ovom bombardovanju poginulo je približno 1.000 pripadnika jugoslovenskih snaga bezbednosti i između 489 i 528 civila. Uništeni su i oštećeni mostovi, industrijska postrojenja, bolnice, škole, spomenici kulture, privatna preduzeća, kasarne i vojni objekti. Ekonomski eksperti iz Grupe 17 procenili su štetu na približno 30 milijardi dolara." Covjeka koji je mogao a nije sprijecio Nato bombardovanje srpske zemlje i zrtve. Koji idioti jbte...

Bora

Heroin loš, nikakav.

SRAMOTNO JE SAMO KAKO PORTAL NEMA MISLJENJE

nego kopira zapad. Zapad kaze Putin ne valja, portalcicak ponavlja kao papagaj. ZIVIO NAM VLADIMIR PUTIN 1.000 godina, slava majcici Rusiji!

***

Jedina dva entiteta bazirana na lazima I mitologiji

/ Najnovije