Sramotno, još jedan napad na Bošnjake u RS: Muškarac urinirao po zidu džamije u Bijeljini

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.::.

Sasvim normalno ponašanje za pravoslavce - da je to čovjek ili životinja uradila ja bih se uvrijedio. Ali obzirom da je to pravoslavac, onda je sasvim razumljiva gesta jer je prosječni pravoslavac u pitanju.

N

Ovom plemenu, tzv srbima je samo zlocin u krvi. Koliko su bolesni.

Šššššššššš

Je li ovo napad na Bosnjake ili muslimane? Ili, po redakciji portalciiicka je to dvoje jedno te isto???? Sto bi onda znacilo da ako si Bosnjak, moras biti musliman, ne mozes bit ni ateist, a kamoli sta drugo? Vrlo inteligentno, nema sta.... A tek takticno! Ma do bola... ka Procitajte si jos jednom naslov! Ma dobro, razumijem da je za tebe ovo jako komplikovano... Jbga, nije jasno napisano kao bilten kladionice napr. ! Tu se čovjek ne muči da sriče slovo po slovo. Je li tako?

Ralle

Ovakve idiote treba pod hitno u zatvor. Bez obzira ko je.

Oj pendreku

Dajte gaaaa, da mu pokažem lijepo vaspitanje!!

Kako pravilno cestitat Bozic

Lijepe riječi su ukras!

Napad na bogomolju***

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Rogonja

Pa ovce slijede i ponašaju se kao njihov Ovan. Zar se može očekivati nešto drugo. Ima ih koji vjeruju u to.

To

je Milojkova usaglasenost sa EU.

Edo

Šta misli o ovom onaj podanik iz Lukavca. Sigurno je ovo reakcija na njegovu izjavu o izjednačenju prava. O obavezama ćemo drugi put.

Bosanac

>>Ovakve idiote treba pod hitno u zatvor. Bez obzira ko je. ***

rosa

crkve i djamije su verski objekti koji se moraju postovati ovo je za osuditi bez obzira o kome se radi

Laxative

To je omladina promijenjenog Dodika, SPC naiit koji nikoga ne poštuje osim svoju nakaradnu i zatucanu genocidnu mitologiju***

Lila

***

/ Najnovije