Sramotno: HDZ-ovi europarlamentarci nisu podržali poziv za uvođenje sankcija Dodiku

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

014

Opet ova osoba s posebnim potrebama.

Black

Zapamticemo ih sve poimenice, mora se zbog istorije. Ipak se ovakva necivilizovana HDZ ekipa ne skupi cesto. 21 vijek, a fasisti jos boluju.

robot

Najaci su mi ovi supljaci tipa amandman "došao naknadno", "glasali protiv jer ovo nije uopšte trenutak kada su takvi potezi korisni" ... haha Ustani i reci, rasturamo BiH, asistiramo Srbima i oni nama u toj raboti. Kakvi hinjavci, pjuc!

Bošnjak

Konjakovic je svakako futavac. A bakira treba BOJKOTOVATI zato što uopste ide da se ista dogovara sa HDZ. COVIC JENSMETLJE A HDZ JE UZP

Celo

Obicni Ljigavci

JA1

Nema se tu sta cuditi naravno da su kriminalci podrzali kriminalca to je uvijek tako. No makar nesto treba priznati, hrvati imaju jako dobrih i pametnih ljudi koji ne razmisljaju kao Hdz lopovi.

222

FUJ Z E LJ A N A

Ze pet banki, nije losa

Puko bi je. I onu Kristo. Dobre starke

Fuj i po Buljinim standardima

Puko bi je. I onu Kristo. Dobre starke ka Ze pet banki, nije losa

Habuhabuhabu

Opet ova osoba s posebnim potrebama. ka 014 nemoj da vrijeđaš osobe sa posebnim potrebama. Ovo je jedna obična kuma koja bi da ruši BiH, ali joj više polazi za rukom da bruka Hrvatsku.

.

@ … NE GRADJANSKOJ… Bosna i Hercegovina ce biti gradjansa sa njenim gradjanima pod svaku cijenu !! Ostali odnosno oni koji se ne osjecaju gradjanima imaju svakako rezervne drzave MORNA BOSNA Hrvatski EU pro Ruski parlametarci ce svakako u veoma skoroj buducnlsti dobiti turu po usima Jacina udara ce zavisiti od evt sukoba na relaciji NATO -Rusija

Guest

Guest Seljancurino ostavi tudje muzeve da vrijedis imala bi svog nemoj da iznosim imena od skutorije pa nadalje.

SNSD=HDZ

NIje glasala jer i HDZ ce doci na red.

Guest

Guest Kako ce seljancurina glasati protiv druga svog j....a.

Strpljenje

Pitamo se zasto Hrvatsk ai Srbija uz pomoc domacih izdajnika pokusavaja da uruse sistem Bosne i Hercegovine. Srbija i Hrvatska nemaju prirodna bogastva koju Bosna i Hercegovina ima , oni se bore za svoju buducnost preko leda pucanstva Bosne i Hercegovine. Njihovo amoralno ponasanje je resulta prebrzog uskakanja iz opanaka u fine cipele, intelektualno kao i dusevno ne mogu slijediti tako drastican korak a rezultat su sve jace FRUSTRACIJE! Sve ovo pokazuje da njima GORI pod nogama! Strplkjenje je majka prirode!

Alija

Smece od zene.Mrzitelj bosnjaka

Gost

Sta je tu sramotno? Nisu podrzali sankcije Dodiku jer nije on jedini krivac za ovakvo stanje u BIH. Kada budu reciprocno sankcionirali SDA tada mozemo govoriti o nekoj objektivnosti.

Buhahaha jugoslovenstvo

Zajedno su padali pokoseni bezboznickim rafalima u Hudu jamu nevini progonjeni koljaci katolicki domoljubi i rojalisti pravoslavci...

Zzzz

Pare pricaju najljepši jezik da su glasali za, Vucic bi gledao negativno a i bilo bi manje poslovanja

Zzzz

A I dobro je i vas seljobera u komentarima neko ima nešto i pametno za rec a nemože od vas

Viktor

Toliko mržnje u komentarima gradžana, oni su za gradžansku možeš mislit, ko god im istinu saspe u lice neprijatelj je. Ko ih nezna skupo bi ih platio, nažalost dobro ih poznajem iz jednoga i drugoga rata, podmukla, licemjerna, podla sorta, državu bi s tuđih leđa.

/ Najnovije