Sramotno: Grupa pripadnika četničkog pokreta večeras se okupila u Višegradu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jbg..

..sta reci na ovo..Velika vecina nas "drugih" zeli komsijama pravoslavcima mir i srecu u njihovom najvecem prazniku...a onda (redovno) vidis i dozivis ovako nesto...a NIKADA niko od svestenstva pravoslavnog se ne ogradi bar deklarativno od ove zivine..onda se zapitas grijesis li sto im ne zelis kolektivni nestanak i unistenje...dokle...doci cete komsije na taj nivo ovako,vjerujte mi..

chim

Smiješno je ali istovremeno i tugaljivo što ovi retardi na ovaj način sami po sebi seru al eto ...... definitivno je jedino da je kod nas Papanluk najveća i najjača religija, mnogo jača i od Katoličanstva, Judeizma, Pravoslavlja ili Islama .... Jad i čemer teški...

Pravedna

Najgore je drzati u sebi mrznju, ona na kraju izjeda. Slaviti Boga a ciniti zlo, jadno je to.

Djina

Dvaput pobrisali olosu fasisticki radiosa

Mile

Kaze ubijeno 3000 terorista, šta ćeš lepše, što manje terorista i djaija to lepši Grad

libo te

Prvo je pogrešan naslov ko se boji ba i koga hahaha a drugo ovim srpćićima komentatorima, baš nam je drago što nam javno pokazujete da volite čitati NAŠE vijesti hahahahahha

Nadimak

Sanja Vlaisavljević ovo nije komentarisala, pošto nije glavni grad onda se može tolerirati.

Predizborna

Ne nasjedati

.

Sanja Vlaisavljević ovo nije komentarisala, pošto nije glavni grad onda se može tolerirati. ka Nadimak Nju ce prvu. Po porijeklu.

Genocidasi

Samo da se zna.Ovo nisu srbi niti pravoslavci ovo su divlje zvijeri u ljudskom obliku koje je austrougarska dovukla na Balkan u nekad Veliku BiH Na karpatima postojala mnoga plemena .Ovi divljaci su sve pobili i hranili se njihovim mesom .Naročito novorođenčad .Dok ih austrougarska nije otkrila dovela na Balkan da im budu sluge Pobili su isto i pravoslavce jer su bili protiv austrougarske okupacije pa protiv četnika t.j.zvijeri u ljudskom obliku.madarska i Austrija nekad austrougarska zelila da se osveti za izgubljeni rat te divlje zvijeri ostavili da budu Genocidasi .Isto su ubijali u srbiji srbe koji nisu bili na njihovoj strani Seli Udovice dobilo ime po tom genocidu koji ovi laznjaci nazovi srbi pobili svu djecu i u kolijevkama i muškarce onda žene prisiljavali da žive sa njima i da im rađaju divljač divlje krvi.Izumrli su oni pravi srbi jer su istrijebljeni gutao ih mrak .

Genocidasi

Još jedno da kažem da ovu zvijer u ljudskom obliku podhitno trebamo istrijebiti .Ne treba SAZALIJEVATI jer to je zlo đavolje sjeme koje ako ostane sve nacije i zemlje će postati puste kao Karpati gdje su opustošili ljudska plemena.Ubijati ih bez žaljenja .To malo možda pravih srba što ima među njima oni se uvijek bore protiv ovih zvijeri jer im krv čista ne dozvoljava da se pogani sa zvijerskom krvlju Oni osjećaju to .Austrougarska ih baš zbog toga i pokrstavali u KRMOSLAVCE da ima više zlog na zemlji a pravoslavci su odavno izumrli.Ovo su laznjaci.

Čovjek

Sta god da bude. Srbi ce u historiji svijeta ostati zapamćeni kao genocidan i krvoločan narod, oštećen. I žalosno je što ne rade na ublažavanju, baš suprotno rade na potvrđivanju genocidnosti nacije. Zašto to radite svojoj djeci i unucima? Ne treba to tako, jer nisu svi Srbi učestvovali u ubijanju, naprotiv, mnogi su cijeli rat osuđivali zločine. Treba baš suprotno, raditi na pomirenju, Hag je bila šansa za pomirenje koju niste prihvatili. Oni su osuđeni za počinjeni genocid i tu staviti tačku. Ali ne, narod je ponovo izmanipulisan da planira ponovo zločine u ime nacije... zaboga koliko glup moraš biti. Tuzno :(

/ Najnovije