Sramotno: Dvije ambasade BiH za 11. juli nisu spustile zastave na pola koplja

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ho

A sta se moglo ocekivati od njih, nego negacija istine, GENOCID U SREBRENICI .

Rus-mir

Onda bi mogli imati zastavu na pola koplja 24/7. Di bI stgli. Imaju, na primjer, 11/9 i to je sasvim dovoljno. :)

Nece Genjacidne SDA fasiste

Spasiti genocid u Srebrenici i napuhivanje svega i svacega kako bi ostali na vlasti jos 30 gosija. Ako na iducim izborima otjeramo bagru, jos i ima nade za BiH

Komentar

Ima li Bisera muda da njih kazni?

Guest

Guest @Komentar Da je postena kao sto nije trebala bi sebe kazniti za sve godine od 1992 g. pa nadalje. Umjesto obraza ima djon od cipele kao i mnogi u vlastima.

Ambasador

moje Bosnje, pa jos niste shvatili da BiH nije samo vasa. tuzno! imaju i drugi narodi pravo da mislie drugacije. sto prije shvatite da necete nikad ukinuti Republiku Srpsku, manja sanasa da se BiH rasapdne.

KLOSA

TAKO JE TO KAD IMAS DRZAVU NA LERU SVAKI SMETLJAR MOZE DA SE ZEZA

Bah

To što bošnje svoj poraz pokušavaju da lažima , kao i u ratu , da pretvore u nešto, što je uvreda za narod koji doživio pravi genocid od njihovih predaka, ( Srbi i Jevreji), je još jedna u nizu bošnjačkih prevara. Umjesto da se okrenu poboljšanju života svog naroda, ovako ih i dalje lažu i unazađuju!

Romi

svinje genocidne

/ Najnovije