Sramotni Milan Tegeltija se oglasio na Twitteru, sve u čast "majke Srbije"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

Pa sta je tu cudno? Zna se da 90% srba rade da uniste bih. To sve treba protjerati preko drine

zgonjo

....Aj Riki Martine, brate s'vati me ne motaj se oko nje Aj Riki Martine, brate s'vati me dobićeš batine Otiš'o sam ja sa posla prest'o sam da radim ispred telefona sedim čekam da se javiiiišššš Nema više s' tobom priče prebiću te liče imam vojsku iza sebe Srbija mi kliče Na mobilnom telefonu obriši njen broj ako želis da poštedim bedni zivot bedni život, bedni život tvooooooooj.....

Republika Firaunija

Nismo mi izveli agresiju na BiH preko reke Drine nego je počinioc smederevski pašaluk.

AB

Kakva je Srbija drzava kad joj i kriminalac cestita dan nezavisnosti !

Lilith

@071 ahahahahahahaha ,bravo !! Što me nasmija odličan komentar!!! 100% prikladan za lika i "vijest" . Na žalost došlo nekakvo vrijeme da je 90% ovih što su na pozicijama ,ne samo u Bih ,pa ne samo ni na Balkanu već i šire i dalje ,kao da su iz cirkusa pobjegli.

Mostar

Ja sam svojim ocima gledao uzivo, a i na televiziji kako ugledni bosnjaci skandiraju Turskoj da im je majka. Kako bi to onda nazvali ako sramotnim nazivamo Srbina koji dlavi Srbiju ili Hrvata koji slavi Hrvatsku?

Istina

Cuj zemlja junaka,napravili genocid u 21st.ubijali djecu,silovali zene,pravili logore,a kad je u pitanju vojnik na vojnika ko kokose ste.bolje receno zemlja barbara.

/ Najnovije