Prijedorska policija zabranila šetnju kojom se sutra obilježava Dan bijelih traka!

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prijedor

GENOCIDNA TVOREVINA

Avenger

Genocidaši uporno pokušavaju da prikriju svoje zločine pa da sebe ubijede kako se nisu ni dogodili. Banda zločinačka.

Sretoja

nacelnik smrdljivih zlikovaca.

Koel

Lijepe riječi su ukras !

Vaso

Sramota!!

Tuner

A nije ovo zadnji rat. A sretoju cemo zapamtiti. Brze ce novi nego on i sanja.

RS

Nije nama bitna bijela traka i kukanje sadaka naroda sto smo bili jaci ibolji pa pobijedili rat,ovo je samo jedna u nizu demonstracija pobjednika i cinjenica da tzv bih ne postoji u praksi,ovo je nasa drzava RS a vi bale se okupite na turskim cilimima na svih 24% rezervata koji imate i urlicite i zapomagajte po citav dan i trazite sadaku,ko vas j###.

@Turner

A nije ovo zadnji rat. A sretoju cemo zapamtiti. Brze ce novi nego on i sanja. ka Tuner Nemojte da se toliko svetite ovim ratnim zločincima odmorite se zaslužili ste

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Uvijek sam pokušavao shvatiti šta znači ono "PC" na zastavi genocidne ***... "Psihijatrijski Centar"

JA1

Ovo nije RSa portal, ovo je usrano glasilo SDA

Ask

Ma zabranit svacija obilježavanja i mirna Bosna. A ne ovako učimo djecu kako su Marko i Janko neprijatelji , a hoćemo da živimo zajedno.

Ljiljan

Ma zabranit svacija obilježavanja i mirna Bosna. A ne ovako učimo djecu kako su Marko i Janko neprijatelji , a hoćemo da živimo zajedno. ka Ask A KO JE TO REKO DA JA HOĆU SUŽIVOT SA GENOCIDAŠIMA I UZP?!SAMO ZUB ZA ZUB PORAVNANJE RAČUNA,IZMIRENJE RATNE ODŠTETE U SVIM SEGMENTIMA ....TEK TADA SE MOŽE RAZGOVARASTI O DRUGIM STVARIMA

@Genocidasi

A KO JE TO REKO DA JA HOĆU SUŽIVOT SA GENOCIDAŠIMA I UZP?!SAMO ZUB ZA ZUB PORAVNANJE RAČUNA,IZMIRENJE RATNE ODŠTETE U SVIM SEGMENTIMA ....TEK TADA SE MOŽE RAZGOVARASTI O DRUGIM STVARIMA ka Ljiljan <<NIKO JER ZNA SE TVOJE GENOCIDNO RAZMIŠLJANJE I MRŽNJA. A TO JE SAMO KAD SI U BiH IL ZA RAČUNAROM. A KAD SI U DIJASPORI USTVARI KAD SI U DRUŠTVU I KAD IDEŠ PO SOCIJALU A TAJ JE SRBIN ŠTO TI DAKE LOVU MA TI SI MU NAJBOLjI DRUG I VOLIŞ SVE RELIGIJE

Zasto negiraju genocid?

1 Nedovršen projekat. Priznanje genocida bi onemogućilo dalje provođenje velikosrpslog projekta zločinom. Morao bi se priznati poraz i propast projekta. Negiranje znači pripremu za nove genocide. 2 Bojazan od gubitka ratne stečevine. Mogla bi MZ ukinuti dejtonski ustroj BiH, nastao kao posljedica zločina i genocida. Zato ne žele priznati presuđeni genocid. 3 Sakrivanje iza naroda. Opravdavaju se da bi priznaje genocida stavilo stigmu srpskom narodu. Znamo da je genocid dio političkog velikodržavnog projekta, a ne karaktera naroda. 4 Negiranje genocida, veličanje zlocinaca i slavljenje zločina je potvrda da je genocid doprinio ostvarenju ratnog cilja. Time se potvrdjuje da se genocid isplati, sto je motivacija za cinjenje novih genocida. 5. Bojazan od placanja odšteta zrtvama i drzavi. Rješenje su, pored presuda zločincima i mjere kojima se ubija motiv za činjenje zločina (genocida). Presuditi pocinioce, osuditi projekte koji su doveli do genocida, razvaliti ratna postignuća ostvarena zločinom, sanirati posljedice, namiriti štetu žrtvama i drzavi. Da nikom vise ne padne naum da je genocid isplativ.

sparco

I na ovaj način očekivati suživot dok žrtve vape za pravdom nikada nece biti moguc.Dok Dodik odaje počast za Jasenovac a ovamo ne tako davno prema druga dva naroda ni riječi o zločinu u Prijedoru.Sjeme zla ce opet uroditi plodom.Zar je toliko tesko odati počast svakoj žrtvi bilo koje da je vjere ili nacionalnosti.Bože daj nam samo neke razumne ljude koji ce voditi ove narode u BiH.

Pravda

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije