Sramotna objava zastupnika u NSRS Srđana Mazalice

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kad ti sefa uhapse trazit ces dva svjedoka da predjes u partizane!

.

Hercegovac u Bosni

Cinjenica je da srbi a ni hrvati ne zele BiH, ali je isto tako cinjenica da je bosnjaka 51 %,odnosno realno ca.60%, eh to je problem.Da se nelazemo.Pa i izborni zakon, konstitutivnost, sve bi znacilo da je hrvatski i srpski glas vredniji od bosnjackog, cemu izbori???Ako ca.30% stanosvnistva nema nikakav uticaj na politicki zivot.To je ono sto se trazi.

@Brato

Sramota je izjava i Šefika Džaferovića i nikom ništa. A obojica su isti a tu je Milanović i ostala svita sa sramotnim i glupim izjavama

Koel

Ovom gustavu niko nije kavio da genocidna tvorevina rs je ugasena kad je prekrsen dejton da su joj ovo zadnji izdisaji i da se uvraca ustav RBiH

Gost

Dajte nam oružje, da ovo završimo više..

Srbi su narod sa antropoloskom anomalijom! NLJO! Nedostatak ljudskih osobina! Izuzetci su rijetki!

.

rOKO

NE DAJITE TOM BEZVEZNJAKOVICU MEDIJSKI PROSTOR!

Azazel

Ovaj Dadan ne zna za dasku u septickoj

ElPrenos

A znas primati platu kao direktor OP Banja Luka od Elektroprenosa BiH iako po pravilniku o Radu prenosa ne smijes biti direktor i poslanik u politici.

Nikolica s prikolicom

Mazalica nije ništa rekao što nije opće poznata stvar. Pogledajte u Wikipediji definiciju države i vidite ša vam od tih temeljnih uvjeta funkcionira? Nemate državne funkcionalne institucije, ne kontrolirate ni teritorij ni vode a ni zrak(2/3), 2 od 3 naroda živi u svom svijeti, bez ikakve veze s onim šta zovete "glavnim gradom". Šta još treba da se da konačno shvatite da vas vaša politika vodi u raspad...ili je već odvela? .

/ Najnovije