Sramotna objava Gorice Dodik. Toliko mržnje odavno nije viđeno u dvije rečenice

/ Komentari (32)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

199

Gorica je seksualno maltretirana od oca kad je bila mala, ima teške frustracije.

Nadimak...

'ta ce jadna, oca dojila

VI ste gori!

Što prenosite njene "objave" i retardirane upadice na nekakvim socijalnim mrežama. Vi ste definitivno gori! Debilčine. A lijek za svaku ovakvu osobu i retardirani mediokritet je samo jedno - totalna ignorancija i ništa sem toga! A iskreno, najbolje bi bilo ignorisati i ovaj vaš petparački pijačni portal! Degenerici obični, ništa drugo ....

VI ste gori!

Što prenosite njene "objave" i retardirane upadice na nekakvim socijalnim mrežama. Vi ste definitivno gori! Debilčine. A lijek za svaku ovakvu osobu i retardirani mediokritet je samo jedno - totalna ignorancija i ništa sem toga! A iskreno, najbolje bi bilo ignorisati i ovaj vaš petparački pijačni portal! Degenerici obični, ništa drugo .... ka VI ste gori! - Što prenosite njene "objave" i retardirane upadice na nekakvim socijalnim mrežama. Vi ste definitivno gori! Debilčine. A lijek za svaku ovakvu osobu i retardirani mediokritet je samo jedno - totalna ignorancija i ništa sem toga! A iskreno, najbolje bi bilo ignorisati i ovaj vaš petparački pijačni portal! Degenerici obični, ništa drugo ....

9

Što prenosite njene "objave" i retardirane upadice na nekakvim socijalnim mrežama. Vi ste definitivno gori! Debilčine. A lijek za svaku ovakvu osobu i retardirani mediokritet je samo jedno - totalna ignorancija i ništa sem toga! A iskreno, najbolje bi bilo ignorisati i ovaj vaš petparački pijačni portal! Degenerici obični, ništa drugo .... ka VI ste gori! Bravo. Bijedan portal, bijedna lobanja nekakve fufe s referensom kćeri šatorskog pjavača ....

registriran

Crni Milorade, ovako ce te svi vi iz manjeg entitet krenuti u srbiju, kao ovi na slici iza tebe. Pljuc.

NRW

Gorica nije kriva zato. Gorica je samo jedna mala glupača, onako kako su je naučili, Mile i slični njemu. Gorica je mlada, život je pred njom i zato bi joj trebalo pomoći. Naprimjer psihijatrijska terapija i obavezno je odvojit od pokvarenog društva kao što je naprimjer njen otac.

Guest

Vi ste Bosanci pravoslavne vjeroispovijesti,to će te uvijek ostati

Lulu

' ebala vas vise i Gorica i njem caca u mati i Vulin i Komsic i reis u Milanovic i onaj narko trafikante Milo, svi ista stoka, jedan na drugoga laju, zakuhavaju, sastaju se pa zderu i piju, kradu sve sto se moze ukrasti, a glupi narod ih podrzava. Ako se ista zakuha zbog ovih smradova, idiot je svako ko ce za njih poci u nemire, borbu, stogod. Neka se fino nadju na Kupresu, pivedu djecu i nek se bore dok ne crknu. Stoka

Gandalf

„Deklaracija o proglašenju Republike srpskog naroda Bosne i Hercegovine", 9.1.1992. , bježalo se sa časova nacionalne historije.

Habuhabuhabu

Umislila da zna bolje od učiteljice samo zato što joj otac ima na računu 400 000 000. Kakve veze ima ona sa školom. Ime joj se više veže za kafane i parkinge. Žalost, gdje je zalutala.

vlado

PRVO BOSANCI VISE NE POSTOJE NITI SU POSTOJALI.BILI SU SRBI HRVATI MUSLIMANI JEVREJI ROMI I OSTALI. A TO STO STE VI IZMISLILI BOSNJACI TO JE VAS PROBLEM ALI IZA TOGA SE NE MOZETE SE SAKRITI KO STE I STA STE BILI U DRUGO SVIJETSKOM RATU.

Zagonđija

Evo kuje,nema te odavno,a mi se tebe pozelili kujice mala.

Bosna

Srce drago, bili bi srbi da zive u srbiji. Na nasu i njihovu zalost, ne zive. Pa su kad odu u srbiju - bosanci.

Hehe

Da nije vas muslimana, i vaših proislamističkih medija, kao ovaj, mi iz Republike Srpske ne bismo ni znali kako izgleda Dodikova kćerka, a kamoli šta piše po fejsbuku!

Duduk

U pravu je nije škola a i učenicima za prosipanje politike a možda predaje matematiku i ona sad govore šta su glupo. A jedina zamjerka je niste vi srbi nego Bosanci.........

@MrziteljPDA

Škola nije da se uče takve gluposti a predaje možda muzičko. Treba se držati predmeta koji predaje.

Gost

Kakav otac, takva kći, priroda je i označila ružnočom i poganim jezikom. Mrzi zemlju po kojoj hoda kao i ljude koji se sa tom istom zemljom poistovječuju. Bolje bi bilo da izgovori riječi koje ljude povezuju a mržnju prema drugom i drugačijem bar sakrije. Fuj nacionalizmu!

MT

Svi oni koji tvrde da su Srbi neka idu živjeti u Srbiju i neka puste Bosance(Katolike, Pravoslavce i Muslimani) da napokon žive u miru.

S

Dok je BIH bila u kraljevini Jugoslaviji, Dragan je Salihu bio najbolji prijatelj a Fahira Radi najbolja prijateljica . Kada je rat započeo Dragan je pobjegao iz Bosne da ne bi pucao na Saliha, a Fahira je suze lila jer joj je Rada odlazila. U takvoj smo Bosni odrastali i takvu Bosnu opet želimo. Ali dokle god ima nacionalista koji ne razumiju da postoje na svijetu samo dvije nacije :' a to su dobri i loši ljudi' u Bosni nikada neće biti napretka. Jer zemlja koja je u sebi razdjeljenja ne može opstati. Samo je u jedinstvu pobjeda i moć. A oni koji to ne razumiju mogu se nazivati političarima, ali oni nisu ništa drugo osim nacionalista koji vlastitom rukom uništavaju svoju državu i budućnost svoje djece.

Cudno

Cudno je sto se ova opajdara ne otrijezni i shvati da je bosanka ali usput i ***kao i caca

Kompletna...

....porodica gaji fasisticke ideje. Zasto nisu uhapseni zbog sirena mrznje?

@S

Sve si dobro rekao i ja bi voleo u takoj BiH živjeti. I samo što si ti mislio na SFRJ

MM

Bosna postoji još iz starog vijeka ali pod drugim nazivima. 1945 je proglašena Federalna Republika Bosna i Hercegovina!!!

Hm

Bosna postoji još iz starog vijeka ali pod drugim nazivima. 1945 je proglašena Federalna Republika Bosna i Hercegovina!!! ka MM Ali vas muslimana kao naroda nigdje nije bilo, dok vam Tito i komunisti nisu dali da se izjasnite kao muslimani! Ali to je vjeroispovijest, to je i vaš islamski fundamentalist Alija bio svjestan, pa ste se , brže- bolje, '92. prozvali Bošnjaci!

MM

Poštovani Hm, kao prvo nisam muslimanka, a kao drugo Bosna je uvijek bila multietnička država i uvijek će to i ostati.

Rango

Gorica je kupa ko noc! Da joj nije cace... Sve i da ovako misli, samo glup covjek bi to napisao javno.

Ime

Pa zaboga u drugim drzavama se djeca politickih lidera bave humanitarnim radom, edukacijom mladih protiv nasilja na internetu, samo kod nas naopako!

sarajka

seljančica

Mirza Tvica

Ja kao Bosanac odsada glasam za PDP, hvala ti Gorice.

papac

sto dajete prostor ovoj spodobi .. fizickoj a i mentalnoj

Kerox

Pa naravno da smo Bosanci, sta je Bosanac drugo nego Srbin. Tu nema nikakve dileme. Kao sto su i Bavarac, Saksonac, Vestfalac i Švab svi Njemci....tako su i Bosanci, Rašani, Dalmatinci, Crnogorci, Hercegovci svi Srbi.

/ Najnovije