Sramotna izjava Radmanovića: "BiH treba više ruskog utjecaja, Srbi su emotivno vezani za Ruse"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NB

Čuj! Bosni trebaju Bosanci!

Yes,no

Emotivno vezani za ruse a kad se idu skolovat ili radit da bi nesto i zaradili odose na zapad.

Oblo

Ovaj pjano izgleda misli do smrti raditi ovdje? Frajer je ispunio sve uslove za penziju 2009 godine.....dokle ba?

alejalipa92

Nosi se Radmane i ti i tvoj gazda i njedove gazde u ti ***

Guest

----

Gost_Radio_Sarajeva

Pa hajte u Rusiju kad ste tako emotivni. Srba u Becu 200000, pa ti sad vidi. I sta su to Rusi uradili za Srbe? Da ne bi Amera i Engleza u recimo Prvom svjetskom ratu, ne bi vas bilo nigdje.

Hava

***

Miki

***

kae vujaklija tačka kom

Teška mentalna bolest prosečnog 'srBskog patriJote. Manifestuje se kao blaži oblik mazohizma jer Naftna Industrija Srbije zna zašto. Kada bi Rusi pakovali ****a i izvozili u Srbiju, oboleli od Rusofilije bi to jeli za sva tri obroka dnevno! Izlečenje je teško i najčešće zahteva kompletnu promenu cele osobe, a to je skoro pa nemoguće!

kae vujaklija tačka kom

Teška mentalna bolest prosečnog srBskog patriJote. Manifestuje se kao blaži oblik mazohizma jer Naftna Industrija Srbije zna zašto. Kada bi Rusi pakovali hovna i izvozili u Srbiju, oboleli od Rusofilije bi to jeli za sva tri obroka dnevno! Izlečenje je teško i najčešće zahteva kompletnu promenu cele osobe, a to je skoro pa nemoguće!

i jope vujaklija tačka kom

Rusofilija Teška mentalna bolest prosečnog ''srBskog patriJote''. Manifestuje se kao blaži oblik mazohizma jer Naftna Industrija Srbije zna zašto. Kada bi Rusi pakovali ****a i izvozili u Srbiju, oboleli od Rusofilije bi to jeli za sva tri obroka dnevno! Izlečenje je teško i najčešće zahteva kompletnu promenu cele osobe, a to je skoro pa nemoguće! Mile (normalni Srbin, pacifista): -Alo, ljudi, spustite te flaše! Pa zar da se poubijate zbog ****ne politike?- Čeda (zvani Aljoša,teški slučaj Rusofilije since 1990) - Beži bre, nije to samo politika, on kaže da Rusija nije prvak sveta u dubljenju na trepavice. Eeeej, bre, onolika zemlja, onoliki krasan narod, pa Putin, pa Medvedev, pa heroji... I on da ima obraza da omalovažava Rusiju u tako jednom važnom sportu, ja to ne mogu da dozvolim. Rade (lakši oblik Nadrkitisa) - Ne mogu Mile da pređem preko toga. Hoću da ga spucam flašom, da ga izlečim od te njegove Rusofilije jednom zauvek. Seo sam bre da popijem pivo, a on već sat vremena razglaba o ruskom svemirskom programu, o ruskim vojnim tehnikama, o ruskim kvascima od kojih ti hleb naraste kao kuća, o ruskoj stoki koja ne pase nego preradom vazduha daje mleko... pa bre i ja imam dušu, do****ilo mi više njegovo baronisanje!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

***

To su

***

Briga me sto su emotivno vezani!

Mi drugi nismo ni za Ruse ni za Amere, ni za Kineze, ni za EU, ni za koga emotivno vezani! ALI !! Dobro je imat dobre odnose sa svima oko sebe, te i s drugima. Mozes npr. kupovat jeftinije neke stvari. Iz prve ruke, a ne preko posrednika triput ili sedam puta skuplje, ahmmmm....

/ Najnovije