Sramotna izjava Milanovića na radnom ručku samita Brdo Brioni: U Srebrenici nije bio genocid?!

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Pa šta radi naša policija i zašto se ovaj fašista *****a i genocidaš uopste pusta u našu zemlju

Bosanac

***

Haha

****

Mimo

Zašto ga muslimani ne uhite? Ah da, izvan 23% nemaju jurisdikciju… ka Haha ima raznih zlocina ali u Vukovaru nije bio zlocin, dodji pa me uhiti ***

Aneks

Genocid je bio inu Hrvatskoj kada su protjerali skoro milion srba. A ovog fasistu treba tuziti. A ovome dole za 23 posto. Gdje ti je ante jelavic? Nas je 50 i kusur posto. A vas nema ni za stadion. Strpljenja. Imat ces ljiljane pod prozorom. Sjecas se kad si potpisao vosington kada ste poceli bjezati pa daj da potpisem bilo sta. Nema vise alije da nas zaustavi.

Haha

ima raznih zlocina ali u Vukovaru nije bio zlocin, dodji pa me uhiti smece fasisticko ka Mimo Ja u zagađeni kanister od 23% ne zalazim, kao što ni muslimani ne izlaze iz njega. Osim dakako kad sele stampedom u Njemačku.

****

***

***

***

Herceg Bosna🇭🇷

BRAVO MILANOVIĆU ISLAMSKA PROPAGANDA

Soulyagech :))

Jako kulturan covjek, akademskog izricaja....

Bosanac

*** se mrze al protiv Bosne laju zajedno a rvati ih u jasenovcu potamanili a u oluji traktorima poslali u ***

Bosanac

>>BRAVO MILANOVIĆU ISLAMSKA PROPAGANDA ka Herceg Bosna🇭🇷<<necete jos dugo lajat izumirete ugrozeni rvatici u BOSNI

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije