Sramotan skup u Prijedoru: "Sutra će prodavati laži o tzv. bijelim trakama"

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

"Ima li gdje kakvog stručnjaka za umanjivanje broja ubijenih?"

To je bar lako - Naravno da ima! Evo, Puhalo, Žbanić, Ivana Marić , oni znaju jbg ...... trebalo bi njih pitat ...

Boske

Mogu Bošnje ići na koridu po nakvim Čevljanovićima ,pa na nekakve štraparijade ali eto ne mogu se sutra 31.maja 2022 pridružiti preživjelim Bošnjacima Prijedora i pokazati kako nisu ni ostavljeni ni zaboravljeni.Ljudi onaj tko zaboravi svoja stradanja u prilici je da mu se ponove.Nije se nama dogodilo samo tako 13.Genocida.Brzo zaboravljamo i ponašamo se kao da nas se ne tiče.

Ime im je program..

..postuj sebe,ne razmisljaj o tome sto ne postujes druge i sto drugi ne postuju tebe..STRASNO,da strasnije ne moze biti..valja otic' kuci,svojoj zeni i svojoj djeci,zagrlit'ih i pomisliti kako ce zivjeti dugo i sretno,a sve nakon ovog skupa,i slavljenja zlocina nad tudjom djecom..STRASNO !!!

Ono kad kazu

"nikome se ne ponovilo", eh ja kazem da Bog da ih stiglo na djeci. Prokleti im sjeme bilo onoliko koliko su zla posijali.

Cetnicko

samopostovanje,kako to morbidno zvuci.

Pehlivan

Fašistički ološ, koji bi sve to ponovio, da im se pruži prilika.

Samo se dobro spremite bosnje

Snajperom bombe pa ko više pasa četnika upuca nagrada

Cetnik

Lijepe riječi su ukras!

Samo

Lijepe riječi su ukras!

Boom

To je bar lako - Naravno da ima! Evo, Puhalo, Žbanić, Ivana Marić , oni znaju jbg ...... trebalo bi njih pitat ... ka "Ima li gdje kakvog stručnjaka za umanjivanje broja ubijenih?"<<Čuj Žbaničku a do juče ste je kovali u zvijezde zbog filmova radi oštrog jezika kad je ono rekla Zoranu itd i sad samo jedna izjava vi odmah pljujete ženu. Eto kakvi ste vi ljudi. Dijasporsko smeće

Duduk

Mislim da grešite što vređate jedan narod radi pojedinaca koji su činili zločince i podržavaju ih. Nisu oni krivi radi tih ubica zato prestanite prosipati mržnju. U Prijedoru je ubijeno iBošnjaci, Hrvati, Romi, Albanci i neki Srbi a zašto Srbi zato što su branili komšije keili po kućama i vi tako kako vas nije Sramota. A gdje su Srbi što su bili u ArBiH

Rimtutituki

Kako autogenocidni bosnjacki refleks radi

JA1

Eto vam Crveni Kmeri i ostali izdajnici

Borite se vi protiv SDA i činite uslugu faśistima..

Kako

I onda ti neko kaze nisu oni svi isti ima i normalnih. Ima izlgleda normalnih na prste ruke kad nabrojis.

Ne seri

>>Mislim da grešite što vređate jedan narod radi pojedinaca koji su činili zločince i podržavaju ih. Nisu oni krivi radi tih ubica zato prestanite prosipati mržnju. U Prijedoru je ubijeno iBošnjaci, Hrvati, Romi, Albanci i neki Srbi a zašto Srbi zato što su branili komšije keili po kućama i vi tako kako vas nije Sramota. ***

JA1

Lijepe riječi su ukras !

JA1

Da Bog da svi SDAovci od raka poumirali. Lopovi bjelosvjetski

JA

*** ka JA1 NISI TI DOBAR NIKAKO U GLAVU.

Placenik Puhalo - sada sve jasno

Puhalo, da ti si placen da otvoris sezonu prebrojavanja mrtvih. Sram te bilo. A ove dvije su samo nasjele da budu bitne i “moderne”

Amin

Prijedorcani pravoslavc sve vam se duplo djeci vratilo, svaki nevini zivot. Sramite se do kraja historije. Kako meko moze ubiti nevinig covjeka?

Ljiljan

Zašto se više čeka ,svako zna nekog zločinca ili zločinku,krenite u osvetu mudro (hinjski kao hvo)da vas niko ne vidi po noći ujutro pratiti I kada se ukaže najbolja šansa to je to..oko za oko zub za zub!!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije