Sramotno: Nenad Nešić, Košarac i Amidžić nisu podržali usvajanje dana žalosti na nivou BiH

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hhhh

A nasi debili na njihove prijedloge uvijek pristanu

Zasto

***

Durmo

***

Bosanac

***

🔥🔥🔥🔥

Al su zato poslali novčanu pomoć a koliko je dala FBiH

Ne pijem dok Paja vozi

***

Mislis

***

Durmo

***

Keka

Sta od genocidnog smrada možeš ocekivati. To su ****a koja se nemogu oprati. Kraj I tacka.

10000

A proglasenje dana zalosti ce sigurno popraviti nesto. Bolje da obustavite sjecu suma, klizista, nelegalne izgradnje i sl. Kasno je sad proglasavat dan zalosti, ublehasi.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Bosanac

Al su zato poslali novčanu pomoć a koliko je dala FBiH ka 🔥🔥🔥🔥 Licemjeri! Da svijet misli da žele dobro narodu u Federaciji. Žele, malo sutra, kao i 1992. S kim se Vučić sastaje u Americi? S najvećim mrziteljem islama kao što je i sam...a ovamo nudi pomoć.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Fg7ttzz

F U J.........FFUUJJ........... .. .....

Ne pijem dok Paja vozi

sibicarenjem se bavi opanak vlada rs. Ne brini vremenske nepogode svracaju svuda. ka Durmo Da u pravu si tako se i tebi može slično desiti dalekoj dijaspori. A da nisi otišao u dijasporu nosio bi još opanke i čuvao ovce bere bee

Ne pijem dok Paja vozi

***

Glupi i naivni graDZani,crveni kmeri

A nasi debili na njihove prijedloge uvijek pristanu ka Hhhh TROJKA im daje sve.....a zatucane sarajlijice,tuzlaci,bugojanci-jedina mjesta gdje je dusmanska Trojka osvojila vlast treba da PLATE!Svi ostali Bosnjaci trebaju kazniti gorepomenutu gamad.Ima nacina.....

Dijasporac

Da u pravu si tako se i tebi može slično desiti dalekoj dijaspori. A da nisi otišao u dijasporu nosio bi još opanke i čuvao ovce bere bee ka Ne pijem dok Paja vozi Mahni malo mojim dole u domovini i poslacu ti za kafu.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Bosanac

Na hamas i mudzahedine bosnjake? ka Mislis Imaju pametni ljudi, svjetski intelektualci, koji uzmu u obzir realne činjenice na osnovu kojih donesu presudu. Dok je svijeta ostaje istina da ste htjeli istri****ti jedan narod...premještali grobnice kako bi sakrili zločin...Ali, hvala Bogu, ne svi...ne rođeni Beograđani sigurno, nego ljudski ološ s ovih prostora.

Ibro

Zalit cu, ali tek kada pohapse odgovorne za sjecu dumež i kopanje na sve strane, i meni je ***** umrla nije bio dan zalostiž ja da zalim sto su ljudi izginuli radi poganihž gladnih, nezasitih tajkuna, ne pada mi na pamet

Ibro

Licemjeri! Da svijet misli da žele dobro narodu u Federaciji. Žele, malo sutra, kao i 1992. S kim se Vučić sastaje u Americi? S najvećim mrziteljem islama kao što je i sam...a ovamo nudi pomoć. ka Bosanac Islam je najvece zlo na svijetuž svi vas mrze, i tacka, kvazi vjera pustinjskih bolesnika, i izdajnika

...

Sramotno što federacija nešto čeka, dok završi nečija svadba, festival ili koncert

Gggg

Dan žalosti je trebalo proglasiti isti dan kada se desila nesreca eventualno slijedeci dan. Opcina Jablanica je isti proglasila za 6, 7 i 8 dok je vlada FBIH i drzava nesto kalkulisala vjerovatno radi izbora sto je sramotno.

Sta sta

>>Licemjeri! Da svijet misli da žele dobro narodu u Federaciji. Žele, malo sutra, kao i 1992. S kim se Vučić sastaje u Americi? S najvećim mrziteljem islama kao što je i sam...a ovamo nudi pomoć. ka Bosanac<< Republika srpska je proglasila dan zalosti prije federacije bih. O cemu ti pricas , poznat si po mrznji prema srbima i pisanju gnusnig lazi i uvreda. Avakim danom nas opominjes i upozoravas da znamo skim zivimo.

Ne pijem dok Paja vozi

Mahni malo mojim dole u domovini i poslacu ti za kafu. ka Dijasporac Nemoj molim te odvajati svoj teško zarađenu socijalu štedi pa kupi sebi skuplju bolju paštetu i frišak današnji hljeb(a ne od tri četri dana kako si naviko) a ako ušyediš kupiš i bolji duhan

Bosanac

>>>>Licemjeri! Da svijet misli da žele dobro narodu u Federaciji. Žele, malo sutra, kao i 1992. S kim se Vučić sastaje u Americi? S najvećim mrziteljem islama kao što je i sam...a ovamo nudi pomoć. ka Bosanac<< Republika srpska je proglasila dan zalosti prije federacije bih. O cemu ti pricas , poznat si po mrznji prema srbima i pisanju gnusnig lazi i uvreda. Avakim danom nas opominjes i upozoravas da znamo skim zivimo. ka Sta sta<< Sve forme radi...nema tu iskrenosti...Normalne ljude nevolja zbliži, pa potisnu netrpeljivost zarad Više sile, Boga jedinog....a vi i tada pokazujete svoju zloću. Šta je bio problem donijeti jedinstvenu odluku o danu žalosti u državi!?Bili bi manje Nebeski narod ili šta?

Mrznja je bolest!

Sramotno bi bilo da uopšte nisu donjeli odluku o danu žalosti u RS, ovako je samo sramotan ovaj ratnohuškački naslov i komentari puni mržnje.

34i

Sta od genocidnog smrada možeš ocekivati. To su ****a koja se nemogu oprati. Kraj I tacka. ka Keka SAM SI SEBE OPISAO I ONE KOJI SU TI DALI PLUS NA KOMENTAR! UREDJENJE DRŽAVE NEMA VEZE SA NARODOM U RS, TAJ NAROD UPLAĆUJE POMOĆ ZA POPLLAVE I DAJE NOVAC IZ BUDŽETA: TREBA DA VAS JE SRAMOTA VAŠE MRŽNJE I SELJAKLUKA.

34i

Jel ima neki normalan Bošnjak koga je sramota fašističkih naslova punih mržnje i još gorih komentara???? Neka Vam je Bog u pomoći ako ste svi kao ovi što komentarišu, a i nama sa vama.

34i

A nasi debili na njihove prijedloge uvijek pristanu ka Hhhh Nema šta da pristanu ili ne pristanu, BIH nije unitarna i po zakonu entiteti moraju samostalno donositi odluke i zakone. Onog trenutka kad prihavtite da niste sami u BIH i da BIH nije vaša tada ćemo svi biti jedinstveni, do tada ćete samo trunuti u mržnji prema Srbima, a mladi će nastaviti masovno da se iseljavaju.

/ Najnovije