Sramotan odgovor Košarca: "Pismo Bisere Turković završit će u kanti za smeće"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirza Tvica

kada kaže da SNSD - HDZ koalicija blokira funkcionisanje države on to zove unitarizmom. Ne oni su glupi oni se ne prave glupi..

_*_

Šta nije jasno.. On je samo jedan obični pravoslavac iz PC-ja

Guest

Guest @ HEPA Ne branim je ni ja niti mi je draga,ali sta hoce ovaj *** da se.ne smije istina reci. ***.

Koel

*** treba elwminisati kaoni sefa mu

superhik

Ti ćeš završiti u kanti za smeće !

Habuhabuhabu

Na pravom je eto mjestu da ga dočeka.

Zong

Zar je bitno sta srpski *** kaze?

Klośarac

Nije to pisao tvoj vođa, Laktaški vo Rudonja, nego jedna svjetska dama i ministrica svoje države Bosne! A ti jado spičeni, tvoj ogavni jezik kao i ti će završiti u smeću! Ušljo!

A

Ava korumpirana sovinisticka zena i njena uloga nije skandalozna. E zato nema BiH, nego samo u porukama i portalima jer mislite da je Bih 23% i svima bi da odlucujete.

Damianusdarcus

Za tebe je Bisera institucija, ***!

Gost

Nista sramonog nema u njegovom odgovoru. Covjek sasuo istinu u lice ovoj *** i eto odmah je 'sramotan'. Bravo Stasa! Ovu *** treba na svakom koraku diskreditovati jer samo radi na urusavanju nase zemlje.

Danski landras

Je jedna od najboljih bijelih plemenitih pasmina. U drugoj polovici 19.st. počeo uvoz jorkšira u Dansku s ciljem izgradnje vlastitog landrasa (vodeća pasmina u svijetu) danski landrasU prvoj fazi su Danci prodavali svoj rasplodni materijal susjednim zemljama, no prestali su zbog konkurentskih razloga. Glava im je fina, lagana, srednje duga, sa dugim i klopavim ušima ,vrat: srednje dug i slabo izražen, plećka lagana i dobro spojena s prsima, tijelo je dugo, leđna linija ravna , prednji dio tijela slabije razvije od stražnjeg ,ima 12 – 14 sisa ,noge su jake, čvrste i suhe, pravilnih stavova. Odrasla grla u rasplodu: 200 – 250 kg nerastovi, 180 – 220 kg krmače. Imaju dobre adaptacijske sposobnosti.To je često korištena pasmina u križanjima.

/-/

Nista sramonog nema u njegovom odgovoru. Covjek sasuo istinu u lice ovoj debelguzi i eto odmah je 'sramotan'. Bravo Stasa! Ovu kravu treba na svakom koraku diskreditovati jer samo radi na urusavanju nase zemlje. ka Gost Za početak , ova gospođe govori savršeno nekoliko jezika. Bilo bi lijepo da naučiš taj tvoj srpski jezik. Onda bi tvoj komentar imao nekog smisla! Ovako...

N

Srbadija i njihova verzija istine.

Sara

Bisera je bila vrlo blaga..Ovdje je fasizam na djelu, a prednjace ministri iz SNSD-a i HDZ-a. Samo borba za gradjansku i pravnu drzavu nas moze izvuci iz ovog blata..SMRT FASIZMU!

/ Najnovije